Magazin Max Kruse yine sahalardan uzaklaştı! Bu kez sosyal medya fenomenliğine soyundu

Max Kruse yine sahalardan uzaklaştı! Bu kez sosyal medya fenomenliğine soyundu

14.10.2022 - 19:25 | Son Güncellenme:

Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'da kadro dışı bırakılan Max Kruse yine saha dışı bir olayıyla anıldı. Futbolculuk kariyerinde bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve sarı-lacivertlilerle davalık olarak yollarını ayıran tecrübeli orta saha bu kez sosyal medya fenomenliğine soyundu.

Max Kruse yine sahalardan uzaklaştı Bu kez sosyal medya fenomenliğine soyundu

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan ve Wolfsburg'un sözleşmeli futbolcusu olan Max Kruse, oyun kurmaya yeşil sahalar yerine sosyal medya üzerinden devam etme kararı aldı. Wolfsburg'da disiplinsiz davranışları sebebiyle kadro dışı bırakılan Alman oyuncu sosyal medya fenomenliği için harekete geçti.

Haberin Devamı

Ajansspor'da yer alan habere göre; Max Kruse lif yırtılması nedeniyle takımı için hazır bulunmasa da Wolfsburg hariç her şeye hazır durumda bulunuyor. Türk eşi Dilara Mardine ile "Die Kruses" adlı bir YouTube kanalı açan Max Kruse, eşi ve ailesiyle birlikte yaptığı aktiviteleri hayranlarıyla buluşturma kararı aldı. Alman futbolcu ayrıca şahsi sosyal medya hesabından da kendi hayatındaki tüm gelişmeleri takipçileriyle paylaşıyor.

Max Kruse yine sahalardan uzaklaştı Bu kez sosyal medya fenomenliğine soyundu

WOLFSBURG'DA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Max Kruse, geçtiğimiz pazar gününden başlayarak 4 gün Antalya'da eşi Dilara Mardine ile birlikte tatil yaptı. Türkiye tatiliyle mental olarak rehabilite olan Alman oyuncu, Almanya'da fiziksel antrenmanlarını da yaparak yeşil sahalara geri dönmek istiyor. Fakat 34 yaşındaki futbolcu için işler beklediği gibi gitmeyebilir.

Haberin Devamı

Yeniden futbola dönme hayalleri kuran Alman yıldızın hayallerinin önüne Wolfsburg kulübü duvar örüyor. Ay sonunda takımla birlikte antrenmanlara başlamayı hedefleyen Max Kruse'u VFL Wolfsburg Teknik Direktörü Niko Kovac hiçbir şekilde takımda düşünmüyor. Bundesliga ekibi Max Kruse'u 10 Eylül 2022 itibarıyla kadro dışı bırakmıştı.

Max Kruse yine sahalardan uzaklaştı Bu kez sosyal medya fenomenliğine soyundu

SÖZLEŞMESİNİ FESHETMİYOR

34 yaşındaki futbolcuyu takımda hiçbir şekilde düşünmeyen Wolfsburg, Max Kruse ile sezon sonu bitecek olan sözleşmesini karşılıklı olarak erkenden feshetmek istiyor. Fakat yıldız oyuncu hiçbir şekilde sözleşmesini erken feshetmeyi düşünmüyor. Futbol oynamaya devam etmek isteyen oyuncunun ise iki talibi bulunuyor.

YA BREMEN YA MLS

Wolfsburg ile sözleşmesini feshetmeyen ama takımdan da ayrılmak isteyen Max Kruse'un iki takımın ilgisi bulunuyor. Tecrübeli futbolcunun futbola başladığı kulüp olan Werder Bremen ile MLS ekibi Los Angeles FC 34 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek istiyor. Max Kruse'un ocak ayında mı yoksa yaz transfer döneminde mi takımdan ayrılacağı sorusu ise belirsizliğini koruyor.

Max Kruse yine sahalardan uzaklaştı Bu kez sosyal medya fenomenliğine soyundu

F.BAHÇE'DEN OLAYLI AYRILMIŞTI

2019/2020 sezonunun yaz transfer döneminde Werden Bremen'den Fenerbahçe'ye transfer olan Max Kruse'un sarı lacivertli ekipten ayrılma süreci tıpkı Wolfsburg'daki gibi olaylı olmuştu. Max Kruse, Süper Lig'e verilen pandemi arasında sözleşmesini tek taraflı feshetmiş ve sarı lacivertli ekipten ayrılmıştı. Alman yıldız, Türkiye'den ayrıldıktan sonra da 3 aylık alacaklarının ödenmediği sebebiyle Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet etmişti.

Haberin Devamı

Max Kruse'un Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet etmesi üzerine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Alman futbolcunun hayatının pokerini oynadığını söylemiş ve Fenerbahçe Max Kruse'a yaşanan süreçteki zararların giderilmesi için 18 milyon euroluk dava açmıştı. İki tarafın da açtığı davalar sonuçlanmamış ve Max Kruse ile sarı lacivertli ekibin avukatları karşılıklı anlaşmaya vararak sorunu çözmüştü.

Max Kruse yine sahalardan uzaklaştı Bu kez sosyal medya fenomenliğine soyundu

Bu sezon Wolfsburg ile 5 maça çıkan Max Kruse, toplam 270 dakika sahada kaldı ve herhangi bir gol veya asist katkısı sağlayamadı. Kariyerinde 553 maça çıkan tecrübeli oyuncu kulüplerine 162 gol ve 133 asistlik katkı sağladı. Almanya Milli Takımı'nda da 14 maça çıkan Kruse, ülkesi adına 4 gol atarken 7 tane de asist yaptı. Güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro olarak gösterilen Max Kruse'nin sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek.

Haberin Devamı

Yazarlar