1.Lig Mehmet Ablay, Altınordu'ya transfer oldu!

Mehmet Ablay, Altınordu'ya transfer oldu!

24.08.2018 - 10:00 | Son Güncellenme:

Tekirdağ’ın ‘futbolcu fabrikası’ olarak bilinen Kapaklı Sitespor’un bir genç yıldızı daha Altınorduspor’a transfer oldu.

Mehmet Ablay, Altınorduya transfer oldu

Altyapıya verdiği önemle adından sıkça söz ettiren ve Türkiye’nin önemli kulüplerine verdiği oyuncular ile her kesimin takdirini kazanan Kapaklı Sitespor, U 15 takımında forma giyen yetenekli orta saha oyuncusu Mehmet Ablay’ın, Altınordu’ya transfer olduğunu duyurdu. Sitespor daha önce de Galatasaray, yine Altınordu ve Bucaspor’a genç yıldızlarını göndermişti.

Haberin Devamı

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İZLEDİLER

Kapaklı Sitespor U 15 takımının Türkiye Şampiyonası’ndaki Düzce’de yapılan 1. Kademe turunu geçmesi ve Eskişehir’de 2. Kademede son 20 takım arasına kalmasında önemli rol oynayan Ablay, bu dönemde birçok takımın da radarına girdi.

Altınordu Futbolcu İzleme ve Transfer Ekibi, Sitespor kulüp başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu ile de görüşerek işi resmiyete döktü. Başkan Karamehmetoğlu, “Mehmet, Türkiye Şampiyonasında takip edildi. Şimdi de Altınordu Futbolcu izleme ve Transfer ekibinden, Can ve Ceyhun Hocam Kulübümüzü ziyaret ettiler. Mehmet Ablay’ın transferini gerçekleştirdik ve kendilerine ileriye dönük projelerimizi anlattık. Genç kardeşlerimizin önünü açmaya ve onlara yardımcı olmaya devam edeceğiz. Altınordu da bu konuda önemli bir kulüp özellikle futbolcular 18 yaşına girdikten sonra hemen profesyonelliğe geçişleri yapılıyor bu da hem bizim için hem de oyuncu için önemli bir olay. Genç kardeşimize de hayırlı olsun diyorum.” dedi.

Haberin Devamı

Mehmet Ablay, Altınorduya transfer oldu