Voleybol Melissa Vargas'a Malatya'da sevgi seli! Sözünü tuttu

Melissa Vargas'a Malatya'da sevgi seli! Sözünü tuttu

10.10.2023 - 10:57 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları ile bu sezon ilk kez mücadeleden ve 3 kupa kazanan Melissa Vargas, 'Malatya' sözünü tuttu. TVF Başkanı Mehmet Üstündağ ile Malatya'ya giden Vargas'tan ilk görüntüler geldi.

Melissa Vargasa Malatyada sevgi seli Sözünü tuttu

VNL ve Avrupa Şampiyonası'nda altın madalyaya uzanan Filenin Sultanları'nda Melissa Vargas, Malatya'yı ziyaret etti. Vargas'ı kalabalık bir grup karşıladı.

Haberin Devamı

FİLENİN SULTANLARI DESTAN YAZDI
Milletler Ligi’nde zirveye çıkan, Avrupa şampiyonu olan, Dünya Kupası’nı kaldıran Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, rüya gibi bir senede tarihinin en başarılı dönemini geçirdi.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, içinde bulunduğumuz senede sadece ülkede değil tüm dünyada konuşulan takım haline geldi. Amerika ve Asya kıtasındaki Milletler Ligi’nden Uzak Doğu’daki Olimpiyat elemelerine, oradan yaşlı kıtanın göbeğindeki Avrupa Şampiyonası’na kadar gittiği her yerde büyük izler bıraktı.

Dünya Kupası adıyla oynanan olimpiyat elemelerinde de Türkiye karşısına çıkan tüm takımları saf dışı bıraktı, oyunlara kota aldı. Porto Riko, Bulgaristan, Peru, Arjantin, Brezilya, Japonya ve Belçika galibiyetleriyle yenilmezlik serisini yirmi iki maça çıkardı. Milli voleybolcular, önemli galibiyetlerin ardından sevinçlerini Cumhuriyet mesajlarıyla kutladı.

Haberin Devamı

Melissa Vargasa Malatyada sevgi seli Sözünü tuttu

BAŞKAN ÜSTÜNDAĞ, VARGAS VE PELİN ÇELİK BİRLİKTE
TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Melissa Vargas’la Malatya’ya gideceklerini açıklamıştı. Mehmet Akif Üstündağ, Melissa Vargas ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın menajeri Pelin Çelik'in özel uçaktan fotoğrafı paylaşıldı. Havaliminanında Melissa Vargas'ı kalabalık bir grup karşıladı.

ÜSTÜNDAĞ: GÖZLERİN DOLDU
TVF Başkanı Üstündağ, TRT Spor'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Gözlerim doldu. Muhteşem bir karşılama oldu. Vargas'ı bağırlarına bastılar. Vargas bu yıl 3 turnuvanın da MVP'si seçildi. Bugün Milletler ligi, Avrupa Şampiyonası ve son Olimpiyat Elemelerinde MVP seçildi. yani şu an dünyanın 1 numaralı oyuncusu oldu. Dünyanın 1 numaralı oyuncusunun Malatyalı olması da ayrı bir gurur oldu. Ben nasıl ki toprağımla, ülkemle, memleketimle gurur duyuyorsam inanıyorum ki Vargas da o kadar benimsedi hem memleketiyle gurur duyuyor hem de buraya gelmekten mutlu olduğunu da belirtti. 

VARGAS: MALATYA İÇİN BİR ARADAYIZ

Fenerbahçe’nin milli sporcusu Melissa Vargas, depremde büyük yıkım yaşayan Malatya’nın yeniden eski güzelliğine kavuşmasını diledi. Malatya’da olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Vargas, sıcak karşılamadan dolayı teşekkür etti. Vargas, "Umuyorum Malatya eski güzelliğine kavuşur, yaralarını sarar. Hepimiz bir aileyiz. Malatya için bir aradayız" diye konuştu.

Haberin Devamı

"MALATYALIYIM"

Vargas, ziyaretlerin ardından imza törenine katıldı. Coşkulu kalabalığa konuşan milli sporcu, "Merhaba Malatya. Çok teşekkür ediyorum bana gösterdiğiniz sevgi ve mutluluk için. Ben Melissa Vargas ve Malatyalıyım. Sizinle olduğum için gururluyum" şeklinde konuştu.

Melissa Vargasa Malatyada sevgi seli Sözünü tuttu

“SIRADA OLİMPİYAT VAR”

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve milli voleybolcu Melissa Vargas, Malatya ziyareti kapsamında Mehmet Ali Aydınlar Fen Lisesi'nde öğrencilerle de bir araya geldi. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Mehmet Ali Aydınlar’a yaptırdığı okul için teşekkür etti. Üstündağ, konuşmasında şunları söyledi: "Voleybol izlediniz Malatyalı Vargas ile gurur duydunuz. Malatyalı Vargas değil Türk vatandaşı olan ve güzel sonuçlar elde ettiğimiz bu süreçte üç turnuvada en değerli oyuncu seçildi. Takımla iyi bir uyum sağladı. Diğer oyuncularımız ve teknik ekibe de teşekkür ediyorum. Bu başarılar devam edecek. Sırada olimpiyat var. Arzuladığımız sonucu elde edeceğiz."

Haberin Devamı

Melissa Vargas ise "Beni Malatya’ya davet edip, misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Burada olduğum için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

“BAŞKANIM MALATYALI OLDUĞU İÇİN MALATYALI OLMAYI SEÇTİM”

Malatya programı kapsamında Yeni Malatyaspor Tesisleri'ni ziyaret eden Melissa Vargas, "Buraya geldiğim için çok mutluyum, benim için çok güzel bir gün. Başkanım Malatyalı olduğu için Malatyalı olmayı seçtim. Kulübüm Fenerbahçe’de de 44 numaralı formayı giyiyorum. 44’de Malatya’nın kodu" dedi.

Vargas, takım arkadaşlarının kendisine her zaman ‘Malatyalı’ dediklerini de söyledi.

Üstündağ ve Vargas daha sonra Teknokentte bulunan konteyner kentteki vatandaşlarla bir araya geldi. Çocukların formalarını imzalayan Vargas, fotoğraf çektirdi.

MELISSA VARGAS ŞUBAT'TA İSTANBUL'A DÖNECEK
Bu sezonu Çin Ligi'nde açacak olan Melissa Vargas sezon ortasında Fenerbahçe'ye geri dönecek. Buna göre Çin Ligi, olimpiyat elemelerinin ardından 4 Kasım'da başlayacak. Ligin finali ise 6 Şubat olacak. Bu tarihler ışığında Vargas'ın Fenerbahçe'ye gelişi beklenenden daha geç olacak.

Haberin Devamı

Yazarlar