Galatasaray Canlı yayında duyurdu, Galatasaraylı yıldız için ayrılık kapıda! 20 milyon euro

Canlı yayında duyurdu, Galatasaraylı yıldız için ayrılık kapıda! 20 milyon euro

10.10.2023 - 15:38 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde ve Süper Lig'de üst üste başarılı sonuçlar alan Galatasaray'ın gündemini Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar değerlendirdi.

Şampiyonlar Ligi'nde son olarak Manchester United'a karşı 3-2 kazanan ve Süper Lig'de Antalyaspor'u 2-0 mağlupe den Galatasaray'ın gündemini Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar değerlendirdi. YouTube canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Dindar Fenerbahçe'de panik başlayacağını iddia etti. Öte yandan Devre arasında yaşanacak ayrılığı açıkladı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE PANİK BAŞLAR
Bu hafta kazandı, gidişat çok iyi. Manchester zaferi çok önemli. Galatasaray'ın iyi gittiğinin farkında değil diğerleri. Fenerbahçe bir yerde takılacak. O sinyalleri veriyor. Kusursuz bir takım değil. Daha kışı görmedi. Havalar güzel yaz aylarındaydık. Bunun sakatlığı, cezası var. Fenerbahçe'yi zor bir süreç bekliyor. Galatasaray açısından Şampiyonlar Ligi daha üst düzey. Onları kolay bir takvim beklemiyor. Galatasaray 8'de 7, Fenerbahçe 8'de 8 yaptı. Fenerbahçe'de panik butonuna basılmazsa yarış böyle devam eder. Şunu unutmamak lazım lig esas olarak başlamadı. Puan kaybı başladığında Fenerbahçe'de panik başlar bence.

Galatasaray taraftarı takımını izlerken gurur duyuyor. Okan hoca takımına daha hakim olmaya başladı. Yeni transferlerin adaptasyonu gerekiyordu. Mertens'i nasıl kullanayım, son 30 mu yapayım, Kerem'i solda mı ortada mı kullanayım? Bunlar zaman alan meseleler. Pozisyona göre adam, bazılarında adama göre pozisyon oldu.

Haberin Devamı

Kerem'in 3. Lig'den gelip sol açık olarak Galatasaray'da kendini göstermesi büyük bir hikaye, Barcelona maçlarında performans verdi. Şimdi de 10 numaraya evrilmesi başlı başına bir olay. Gareth Bale bire bir aynı örnek değil ama Tottenham'da sol bekken Real Madrid'de hücum oyuncusu oldu.

Canlı yayında duyurdu, Galatasaraylı yıldız için ayrılık kapıda 20 milyon euro

Derbi maçlar belirleyici olacak. Diğer takımların puan almaya hali yok. Niye Süper Lig'e çıkıyorsunuz. Büyük takımlara karşı direnemiyorlar. Galatasaray, Kayseri'de nasıl puan kaybetti anlamadım. Fenerbahçe, Trabzon'da zorlanır, Adana'da puan kaybeder. Galatasaray'ın da Beşiktaş maçı çok zor. Premier Lig'de kötü diyebileceğin kadro bile direnç gösteriyor büyük takıma.

HEYECANLI OLMASI İÇİN PLAY-OFF DÜŞÜNELEBİLİR
NBA'de Play-off'lar çok izleniyor daha heyecanlı. Play-off'u tartışalım. İki tane takım sürekli kazanıyor. Bazı hocalar baştan yenilgiyi kabul etmiş. Ya ligdeki takım sayısını düşürelim. Daha kaliteli kadrolar olur. 12 takım olursa sonrasında play-off olarak devam eder. Bu ligi heyecanlı kılmak için bu formülleri konuşalım.

İKİ TANE BAKAMBU BİR GOMIS OLAMAZ
Bakambu konusunda çok büyük beklenti yoktu. Gomis'in boşluğunu doldurabilir mi? İki tane Bakambu'yu yan yana koysan olmaz. Keşke bir yıl daha Galatasaray'da kalsaydı.

Haberin Devamı

ZIYECH BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE OYNAR
Hakim Ziyech Fas Milli Takımı'ndan davet aldı. Orada antrenmanlara devam ediyor. Beşiktaş maçında oynar. Galatasaraylı yetkilerle konuşup bilgi aldım. Ziyech'in sakatlığı yok bitti.

Canlı yayında duyurdu, Galatasaraylı yıldız için ayrılık kapıda 20 milyon euro

NELSSON SENEYE TAKIMDA KALMAZ
Oliviera zor ama Nelsson'a gelen teklif değerlendirilebilir. Onu kulübede tutmak lüks olacak. Şampiyonlar Ligi hedefinde uzaklaşılırsa devre arasında Galatasaray 20'ye satar. Nelsson seneye takımda kalmaz diye düşünüyorum.

KEREM İÇİN İNGİLTERE NEDEN OLMASIN?
Kerem hep üzerine koyarak gidiyor. Eleştirilecek birçok nokta var ama adam hayal ediyor. Hayal eden futbolcudan rahatsız olmam. Manchester'a karşı bile bunu deniyor. Öngörülemeyen davranışları rakibin de kafasını karıştırıyor. İngiltere neden olmasın?

GALATASARAY TAKLİT EDİLİYOR
Bu sene Galatasaray'ın parolasına slogan bulmak lazım. Korsan değil gerçek şampiyon. Icardi, Torreira, maç sonu sevinci, taraftarı. Korsana hayır diyoruz.

Haberin Devamı

ICARDI'NİN MANCHESTER'A ATTIĞI GOLÜ SEÇERİM
Icardi'nin kafayla Beşiktaş'a attığı gol çok iyiydi. Bence Fenerbahçe'ye attığı gol değerliydi. Ben sıralamaya koyarsam Manchester'a attığı golü derim.

BAYERN'İ YENERSE 'NE YAPIYORLAR?' DERİZ
Galatasaray'ın Bayern Münih'i yendiğini düşünelim. Ne yapıyorlar deriz... Beşiktaş maçı Burak Yılmaz ile hikayesi olacak. Galatasaray bence favori. Bayern maçı öncesine denk gelmesi kötü oldu.

ERDEN TİMUR AÇIKLAMA YAPACAK
Erden Timur konuşacak ve önemli açıklamalar yapacak. Konuştuğu vakit şiddetli etki yaratıyor. Bütün sezon konuşuluyor sonra. Bu sene organize şekilde sosyal medyada çalışma var. Hakem hatalarına dikkat çekecek. Geçen sezonki açıklaması tartışılmıştı. Bu sezon geçen sezonun devamı niteliğinde. Kritik hatalar oluyor.

Yazarlar