İspanya La Liga Mesut Özil, Arda Güler'i aradı! 'Real Madrid'e gittiğinden beri daha yakın'

Mesut Özil, Arda Güler'i aradı! 'Real Madrid'e gittiğinden beri daha yakın'

11.03.2024 - 11:38 | Son Güncellenme:

Real Madrid formasıyla ilk golünü Celta Vigo'ya atan Arda Güler büyük bir sevinç yaşadı. Real Madrid efsanesi Mesut Özil karşılaşma sonrası Arda'yı arayıp tebrik etti.

Mesut Özil, Arda Güleri aradı Real Madride gittiğinden beri daha yakın

Sezon başında Real Madrid'e transfer olan fakat yaşadığı sakatlıklar sebebiyle yaklaşık 5 ay sahalardan uzak kalan Arda Güler, Ancelotti tarafından kadroya alınsa da süre bulmakta zorlanıyordu. Genç yıldız Celta Vigo karşısında sadece 4 dakika sahada kalmasına rağmen bu kez şanssızlığını kırdı ve Real Madrid'deki ilk golünü Santiago Bernabeu'da taraftarlarının önünde kaydetti. Real Madrid efsanesi Mesut Özil maçtan hemen sonra Arda Güler'i arayıp tebrik etti.

Haberin Devamı

Mesut Özil, Arda Güleri aradı Real Madride gittiğinden beri daha yakın

ARDA GÜLER: ZOR AMA BAŞARACAĞIM

Real Madrid formasıyla ilk golünü kaydeden Arda Güler, 4-0 kazandıkları Celta Vigo maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Arda Güler'in açıklamaları şu şekilde:

"Böylesine muhteşem bir atmosferde gol atmak harikaydı. Çok mutluyum, umarım daha çok gol atarım ve bunun için çok çalışacağım. İyi bir maçtı, 4-0'lık galibiyet için tüm takımımı kutluyorum, ilk golümü attığım için çok mutluyum. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim, şu ana kadar zor bir sezon geçirdim, umarım bugünden sonra daha iyi şeyler olur. Real Madrid'de olmaktan çok mutluyum, burası dünyanın en iyi kulübü ve zor olsa da bunun üstesinden gelebilecek kaliteye ve karaktere sahip olduğumu düşünüyorum. Daha önce de söylediğim gibi, umarım daha iyi şeyler olacak. Birebirde kalecinin önündeyken pozisyon kaybettiğini gördüm ve topu sağıma alıp şutumu çektim. Neyse ki gol oldu ve çok mutluyum."

Haberin Devamı

Mesut Özil, Arda Güleri aradı Real Madride gittiğinden beri daha yakın

CARLO ANCELOTTI'DEN ARDA GÜLER'E ÖVGÜ

Carlo Ancelotti maç sonrasında siftah yapan genç yıldızları için; "Arda henüz kısa süreler buldu ama yapabileceklerini gösterdi. Harika bir yeteneği var. Çok yol katetti ve gücüyle oynuyor. Onun geleceği burada, bu konuda hiç şüphe yok." dedi.

MESUT ÖZİL ARAYIP TEBRİK ETTİ!

Defensa Central'de yer alan habere göre Mesut Özil, Real Madrid'in Celta Vigo'yu 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada oyuna sonradan girip ilk golünü atan Arda Güler'i arayp tebrik etti. Haberde Mesut Özil'in Fenerbahçe günlerinden yakın iletişimde olduğu Arda Güler'e Real Madrid'e transfer olduğundan beri daha yakın olduğu vurgulandı.

Haberde şu ifadelere yer verildi:

Carlo Ancelotti, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde RB Leipzig karşısında yaşananlardan sonra bu lig karşılaşmasında rotasyona gitmeyi tercih etti, ancak bu Arda Güler'i ilk 11'de görmek için yeterli olmadı. Ancak Türk oyuncu maç bitmeden sahaya çıktı ve Real Madrid formasıyla ilk golünü atma şansını yakaladı.

Mesut Özil, Arda Güleri aradı Real Madride gittiğinden beri daha yakın

Bu da Arda Güler'in Celta Vigo'ya karşı oynadığı bu maçı asla unutmayacağı anlamına geliyor, zira Türk oyuncu bu golle Santiago Bernabéu stadyumunda muhteşem bir dönemin başlangıcı olmayı umuyor.

Haberin Devamı

Arda Güler, bu performansının ardından ailesinin, takım arkadaşlarının, dostlarının ve teknik ekibinin sevgisini kazandı, ancak aldığı tüm telefonlar arasında onu özellikle heyecanlandıran bir tanesi vardı.Türk oyuncu, idolü ve eski Real Madrid oyuncusu Mesut Özil'den bir telefon aldı ve ilk golü için kendisini tebrik etmek ve gelecek için şans dilemek istedi.

Mesut Özil, Real Madrid'de oynamanın ne kadar zor olduğunu bildiği için Arda Güler'e her zaman çok yakın olmaya çalıştı, hatta Real Madrid'e imza attığından beri daha da yakın.

Mesut Özil, Arda Güleri aradı Real Madride gittiğinden beri daha yakın