Voleybol Milli voleybolcu Ebrar Karakurt metrelerce yüksekten uçtu!

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt metrelerce yüksekten uçtu!

22.05.2024 - 19:13 | Son Güncellenme:

Milletler Ligi'nde ilk hafta tamamlanırken Filenin Sultanları kısa bir mola verdi. Ebrar Karakurt tatil fırsatını gökyüzünde değerlendirdi.

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt metrelerce yüksekten uçtu

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nin ilk haftasında Antalya'da parkeye çıktı. Millier 4 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. Milletler Ligi'ndeki ilk maçında Japonya'ya 3-2 mağlup olan Filenin Sultanları, 2.maçında ise Hollanda'yı 3-1'le geçti.

Haberin Devamı

Voleybolcularımız 2.mağlubiyetini ise İtalya karşısında aldı. İtalyanlar karısında 3-1'lik skorla yenilden Sultanlar, Milletler Ligi'nin ilk haftasını galibiyetle kapatmasını bildi ve Fransa maçından 3-0'lık net bir galibiyetle ayrıldı.

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt metrelerce yüksekten uçtu

ANTALYA'YI FIRSAT BİLDİ
İlk hafta maçlarının Antalya'da yapılmasını fırsat bilen Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt, ufak bir tatil yaptı. Yamaç paraşütü de yapan Karakurt o anları sosyal medyadan paylaştı.

'DÜNYANIN EN İYİ SEYİRCİSİNE SAHİBİZ'
Milletler Ligi'nde yayıncı kuruluşun Türk taraftarlara dair sorusuna cevap veren Ebrar Karakurt, "Ben bizi destekledikleri için onlara çok minnetarım. Salonumuz her zaman full. Desteklerini her zaman hissediyoruz, sahadaki 7. adam gibiler. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bence biz dünyanın en iyi seyircilerine sahibiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt metrelerce yüksekten uçtu