Galatasaray Milli yıldızın menajerinden transfer açıklaması! Galatasaray istiyordu

Milli yıldızın menajerinden transfer açıklaması! Galatasaray istiyordu

12.09.2023 - 08:33 | Son Güncellenme:

Orta saha rotasyonunu güçlendirmek için harekete geçen sarı-kırmızılı yönetim, Salih Özcan ve Berkay Özcan transferinden sonuç alamadı. Galatasaray'ın orta saha için tek hedefi kaldı. Milli yıldızın menajerinden transfer açıklaması geldi.

Milli yıldızın menajerinden transfer açıklaması Galatasaray istiyordu

Galatasaray pusuya yattı, fırsat transferi peşinde. Sarı-kırmızılı yönetim transferin son haftasını fırsat isimleri bekleyerek geçirecek. Artık tek hedef, orta sahadaki yerli rotasyonunu güçlendirmek. Yönetim ve teknik heyetin yaptığı son görüşmede, kulübün bütçesini zorlamayıp, olursa fırsat transferi yapılması konusunda mutabakat sağlandı. Milli yıldızın menajerinden transfer açıklaması geldi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Mertens 2 Serie A ekibinin radarında

Dries Mertens için İtalya'dan sürpriz bir transfer iddiası geldi. İtalyan basınında yer alan habere göre, Belçikalı yıldızla İtalya'dan Fiorentina ve Lazio'nun ilgilendiği belirtildi. İtalya'dan Fiorentina ve Lazio'nun dışında, Mertens'in 9 yıl boyunca formasını giydiği Napoli'ye dönme ihtimalinin de bulunduğu aktarıldı. Ancak 36 yaşındaki futbolcu için bu ihtimalin şu anda çok uzak olduğu kaydedildi. Mertens'in geleceğinin önümüzdeki aylarda netlik kazanmasının beklendiği ifade edildi.

Milli yıldızın menajerinden transfer açıklaması Galatasaray istiyordu

'Özcan'lardan sonuç çıkmadı!

Belirlenen isimler de bir süredir gündemde olan Salih Özcan, Berkay Özcan'dı. Galatasaray yönetimi, Salih için Borussia Dortmund’a, Berkay için de Başakşehir'e son teklifini yaptı ancak henüz iki isim için de somut bir sonuç çıkmadı.

Haberin Devamı

Çağdaş Atan'dan Berkay'a izin yok

Kayserispor'dan ayrılarak RAMS Başakşehir'in teknik direktörlüğüne getirilen Çağdaş Atan, imza töreninde açıklamalarda bulundu. Başarılı teknik adam, Galatasaray'ın gündeminde bulunan Berkay Özcan hakkında konuştu. Çağdaş Atan, "Berkay Özcan'ın ayrılma durumu yok." ifadelerini kullandı. Başkan Göksel Gümüşdağ ise Galatasaray'ın gündeminde yer aldığı öne sürülen Berkay Özcan için "Salı günü Berkay Özcan'ın sözleşmesini 3 yıllığına uzatıyoruz. Berkay’ın ayrılması gibi bir durum yok!” sözlerini kullandı.

Milli yıldızın menajerinden transfer açıklaması Galatasaray istiyordu

Tek hedef Okay Yokuşlu 

Bu doğrultuda Cim Bom maliyeti nispeten uygun olan Okay Yokuşlu için girişimlerine devam edecek. Orta sahada hem Torreira’ya hem de stoper hattına alternatif olabilecek defansif özellikleri bulunan Okay’a, teknik patron Okan Buruk’tan tam not geldiği öğrenildi. İngiltere Championship ekibi West Bromwich’in tüm maçlarına ilk 11’de başlayan Okay da, Galatasaray’a transfer olup yeniden A Milli Takım’a dönmenin hesapları içerisinde.

Milli yıldızın menajerinden transfer açıklaması Galatasaray istiyordu

İmkan zorlanmayacak

Özellikle Almanya’dan da genç gurbetçileri takviye ederek kadrosunu derinleştirmeyi hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, Okay Yokuşlu konusunda bütçeyi ve imkanları zorlamayı düşünmüyor. Galatasaray Yönetimi ile teknik heyet arasında gerçekleşen son görüşmede, Okay transferinin cuma gününe kadar gerçekleşmemesi halinde, orta saha operasyonunun Ocak ayına bırakılması konusunda fikir birliğine varıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Kaan Ayhan’la destekleyecek

Kış dönemine kadar Kaan Ayhan’ın orta sahadaki defansif aksiyonlara destek verebileceği düşünülüyor. Kaan, 6 numaradaki performansıyla Buruk’un gözüne girmeyi başarmıştı.

Okay Yokuşlu'nun menajerinden açıklama

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray için flaş bir açıklama geldi. Yerli transferi konusunda çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı takım West Bromwich forması giyen Okay Yokuşlu'yu gündeme almıştı.

Milli oyuncunun menajerinden transfer için flaş bir açıklama geldi.

Yağız Sabuncuoğlu'na konuşan Batur Altıparmak, "Türkiye'den bazı kulüpler Okay'ın durumunu sordu. Futbol hayatımızı İngiltere'de sürdürmeye kararlıyız. Bizi buradan kovmadıkları sürece Türkiye'ye dönmek istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Oyuncu ile daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği belirtiliyordu.

Haberin Devamı

 

Yazarlar