Milli Takım Müsaade etmem ETMEYECEĞİM

Müsaade etmem ETMEYECEĞİM

07.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

A Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, görevi ve Galatasaray’daki durumuyla ilgili yapılan yorumlara sert yanıt verdi.

Müsaade etmem ETMEYECEĞİM

Terim, “Saat başı birileri konuşup yeni gündemlerle önüme geliyor. Öncelikle ben bunu hak etmiyorum. Sizleri ve kamuoyunu idare ettiğim gibi bir düşünce ve yargıya varıyorsunuz. Ben 3 hafta önce ne dedimse hâlâ ordayım. Ben farklı bir yerde değilim. Görevi kabul ederken ne demişsem ordayım. Sizler aynı yerde değilsiniz. Kimse benim milli görevlerimi ve Galatasaray’a bağlılığımı tartmaya kalkmasın. Hele bunlarla ilgili şüphe duymaya kimsenin hakkı yok. Buradan hareketle beni yaralamaya kalkmasın. Buna müsaade etmem, etmeyeceğim de...” dedi.
TFF ve Ülker’in işbirliğiyle Türkiye’nin dört bir yanından gelen yetenekli çocukları sportif ve sosyal amaçlar çerçevesinde birleştirmek için oluşturulan Futbol Köyleri Projesi için Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ile Nevşehir’in Avanos ilçesine gelen ve Prof.Dr. Emre Alkin, Federasyon yönetimi olarak önümüzdeki dönemin futbolunu dizayn etmek için göreve başladıklarını belirterek şöyle konuştu:
“Bunlar istikrar işi. Biz zaten Terim’le 4-5 maç için el sıkışmadık. Türk milli takımlarını önümüzdeki 5-10 yılın istikrarını sağlamak için el sıkıştık. Hem Galatasaray Kulübü’nün, hem de Fatih hocanın bu şekilde yaklaşacağını da tahmin ediyorum. Önce Türkiye, ondan sonra futbol kulüpleri diye düşünüyorum.”

Haberin Devamı

Sevgi seli

A Milli Futbol Takımı’nda üçüncü Fatih Terim dönemi, Andorra maçıyla birlikte resmen başlarken tecrübeli çalıştırıcıya tribünleri dolduran taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Takımın sahaya çıkmasının ardından tribünler uzun süre “İmparator” diye tezahüratta bulundu.