Fenerbahçe Mustafa Kaplan, İrfan Can Kahveci'nin yeni adresini açıkladı!

Mustafa Kaplan, İrfan Can Kahveci'nin yeni adresini açıkladı!

01.05.2024 - 15:33 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'deki performansı sonrası takımdaki geleceği merak edilen İrfan Can Kahveci için eski teknik direktöründen sürpriz bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Mustafa Kaplan, İrfan Can Kahvecinin yeni adresini açıkladı

Fenerbahçe'deki performansıyla pek çok Avrupa kulübünün dikkatin çekene İrfan Can Kahveci için eski teknik direktörü Mustafa Kaplan açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kaplan, Gençlerbirliği'nden öğrencisi olan İrfan Can'ın sezon sonunda İspanya'ya gitme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

'ANLAŞIRSA GİDECEK'

Radyospor'da konuşan Mustafa Kaplan, "Biz Türk futboluna çok önemli oyuncular kazandırdık. Onlardan bir tanesi de İrfan Can Kahveci. Fenerbahçe'yi bu sezon sırtladı. Büyük bir ihtimalle sezon sonunda kulüpler anlaşırsa yurt dışına gidecek. Gideceği yer de İspanya olur. Sevilla onu istiyor. Ama İtalya'dan da talipleri var." dedi.

'ALEX'TEN SON EN BÜYÜK SOL AYAKSIN'

Kaplan ayrıca, "Kendisine, 'Türkiye'de Alex'ten sonra en büyük sol ayak sensin' demiştim. Ama ben Fenerbahçe'nin yerinde olsam, paraya bakmam, İrfan'ı da vermem. İrfan'a 'Ben senin yerinde olsam Fenerbahçe'de efsane olur, Fenerbahçe'de futbolu bırakırım' dedim. İrfan Can da 'hayırlısı olsun hocam' dedi" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

PERFORMANSI

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihine kadar devam eden milli futbolcu, bu sezon forma giydiği 45 karşılaşmada 18 gol ve 12 asistlik müthiş performans sergiledi.