Fenerbahçe Müthiş iddia! F.Bahçe'den Pavlyuchenko atağı

Müthiş iddia! F.Bahçe'den Pavlyuchenko atağı

10.06.2013 - 15:00 | Son Güncellenme:

Rus basını, Fenerbahçe'nin Pavlyuchenko'yu renklerine katmak için Lokomotiv Moskova ile görüşmelere başladığını ileri sürdü.

Müthiş iddia F.Bahçeden Pavlyuchenko atağı

Fenerbahçe'nin yapmayı planladığı forvet transferi ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Rus basınında yer alan habere göre, sarı-lacivertliler Lokomotiv Moskova'da forma giyen Roman Pavlyuchenko için görüşmelere başladı.

Sporx'in haberine göre; bir süredir Oscar Cardozo transferi için girişimlerini sürdüren F.Bahçe yetkililerinin, geçtiğimiz günlerde Rus kulübünün yöneticileri ile görüştüğü ve devre arasında da kodroya katmak istediği golcü oyuncunun fiyatını öğrendiği öne sürüldü.

Moskova ekibinin yetkililerinin 2012 Ocak ayında bonservisine 9 milyon euro verdikleri 31 yaşındaki forvet için, 8 milyon eurodan düşük olan bir teklifi kabul etmeyecekleri vurgulandı. Pavlyuchenko'nun da kırmızı-yeşilli kulüpte mutsuz olduğu ve daha fazla forma giyeceği bir takıma gitmek istediği belirtildi.

Konuşmak için erken

Yetenekli golcünün menajeri Oleg Artemov ise konu ile ilgili görüş bildirmekten uzak dururken, "Şu anda konuşmak için çok erken. Kontratı devam ediyor ve bildiğim kadarıyla mutlu. Olası bir ayrılık durumunu şu anda Roman ile konuşmadık. Biraz daha beklemeliyiz" ifadelerini kullandı.

İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'dan Moskova ekibine ciddi bir bonservis bedeli ile transfer olan golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon oynadığı 19 mücadelede 4 gol ve 1 asistliik performans sergileyerek eleştirilerin odağında kaldı.

Haberin Devamı

(Sporx)