İtalya Serie A Napoli, Kim Min Jae'nin alternatifini Galatasaray'da buldu! Çılgın transfer planı

Napoli, Kim Min Jae'nin alternatifini Galatasaray'da buldu! Çılgın transfer planı

17.05.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

İtalya Serie A'da uzun yıllar sonra şampiyonluğa ulaşan Napoli'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Manchester United'ın kadrosuna katmak istediği Kim Min Jae'nin alternatifini arayan İtalya ekibinin, Galatasaray'da forma giyen tecrübeli futbolcuyu gündemine aldığı öne sürüldü.

Napoli, Kim Min Jaenin alternatifini Galatasarayda buldu Çılgın transfer planı

Napoli formasıyla gösterdiği başarılı performansla Avrupa'dan dev kulüpler harekete geçti. Manchester United, Chelsea ve Juventus tarafından transfer gündemine dahil edilen Güney Koreli stoperin alternatifini arayan Napoli'de kurmayların harekete geçtiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Napoli'nin Kim Min Jae'nin alternatifini Galatasaray'da bulduğu öne sürüldü. İtalyan basını Napoli'nin transfer için uygulamaya hazırlandığı planı duyurdu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

KIM'DEN MUHTEŞEM PERFORMANS

İtalya Serie A'da Napoli forması giyen Kim Min Jae bu sezon takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer aldı. Güney Koreli stoper bu sezon toplam 43 resmi maçta forma şansı buldu. 26 yaşındaki savunmacı bu karşılaşmalarda 2 gol ve 2 asist üretti.

Napoli, Kim Min Jaenin alternatifini Galatasarayda buldu Çılgın transfer planı

SERBEST KALMA MADDESİ DİKKAT ÇEKTİ

Fenerbahçe'den Napoli'ye 18 milyon 50 bin euroluk serbest kalma bedeli karşılığında imza atan Kim Min Jae'nin İtalyan ekibiyle yaptığı anlaşmadaki madde de dikkat çekmişti. Güney Koreli stoperin sözleşmesinde 1-15 Temmuz tarihleri arasında yurt dışı takımları için 48 milyon euroluk serbest kalma bedeli maddesi bulunduğu öğrenilmişti.

Haberin Devamı

Avrupa'dan Kim Min Jae'ye kanca atan takımların transferi bu bedeller civarında bitirmeye hazırlandığı kaydedilmişti. Premier Lig devi Manchester United'ın Güney Koreli stoperin menajeriyle geçtiğimiz hafta bir görüşme gerçekleştirdiği öne sürülmüştü.

Premier Lig'de oynamaya sıcak bakan Kim Min Jae'nin bu teklife sıcak baktığı ve Premier Lig'de oynamaya olumlu yaklaştığı kaydedilmişti. Kim Min Jae'nin Manchester United'dan oldukça yüksek bir maaş alacağı belirtilmişti.

Napoli, Kim Min Jaenin alternatifini Galatasarayda buldu Çılgın transfer planı

KIM'İN ALTERNATİFİ NELSSON

İtalyan basını Napoli'nin Kim Min Jae'nin alternatifini bulduğunu yazdı. La Gazetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Napoli, Güney Koreli stoperin takımdan ayrılması halinde transfer edilmesi planlanan isimleri belirledi.

Kim Min Jae'nin takımdan ayrılması halinde Ajax'tan Justin Timber ile Galatasaray'dan Victor Nelsson'u kadrosuna katmak için girişimlere başlayacağı kaydedildi. Napoli'nin bu iki stoperden birini kadrosuna katacağı aktarıldı.

Napoli, Kim Min Jaenin alternatifini Galatasarayda buldu Çılgın transfer planı

İtalya Serie A şampiyonunun transfer listesinde Atalanta'da forma giyen Giorgio Scalvini'nin de bulunduğu ifade edildi. Victor Nelsson, geçtiğimiz sezon 7 milyon euro bedelle Galatasaray'a transfer olmuştu.

Danimarkalı savunmacı bu sezon sarı-kırmızılılarda 32 maçta forma şansı buldu. Victor Nelsson bu süreçte 1 gol ile 1 asist üretti. 24 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 16 milyon 500 bin euro. Victor Nelsson'un Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek.

Haberin Devamı