Galatasaray Ne yaptın Mauro Icardi! Maçın kader adamı oldu, 16 yıl sonra bir ilk

Ne yaptın Mauro Icardi! Maçın kader adamı oldu, 16 yıl sonra bir ilk

17.03.2024 - 17:44 | Son Güncellenme:

Nefes kesen gol düellosuna sahne olan Kasımpaşa-Galatasaray maçında Arjantinli yıldız talihsizlik yaşadı. 1 penaltı atışından yararlanamayan ancak iki kez de ağları sallayan deneyimli golcü 16 yıl sonra bir ilke imza attı.

Ne yaptın Mauro Icardi Maçın kader adamı oldu, 16 yıl sonra bir ilk

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa kendi sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Heyecan fırtınası şeklinde geçen müsabaka gol düellosuna sahne oldu. 

Haberin Devamı

Son haftalarda performansıyla beklentileri tam anlamıyla karşılayamayan Mauro Icardi büyük talihsizlik yaşadı. Arjantinli golcü karşılaşmanın 34. dakikasında soldan kullanılan kornerde kendi ağlarını havalandırdı. Tecrübeli forvet Opta'nın verilerine göre; 2007-08'den bu yana bir Süper Lig maçında sarı-kırmızılı forma ile kendi kalesine gol atan ilk santrfor oldu.

47'DE BU KEZ KASIMPAŞA AĞLARINI HAVALANDIRDI

47. dakikada Mertens'in asistinde topu bu kez Kasımpaşa filelerine gönderen Icardi hatasını telafi etti. 31 yaşındaki golcü, Ekim 2023'ten bu yana ilk kez üst üste iki Süper Lig maçında ağları salladı. 

Ne yaptın Mauro Icardi Maçın kader adamı oldu, 16 yıl sonra bir ilk

PENALTI KAÇIRDI

81. dakikada Icardi, Wilfried Zaha'nın ceza sahası içinde düşürülmesiyle kazanılan penaltıdan yararlanamadı. 84'te bir kez  daha sahne alan Icardi bu kez kafayla ağları buldu, maçın kader adamı oldu.

Haberin Devamı

LİGDEKİ GOL SAYISINI 17'YE YÜKSELTTİ

31 yaşındaki futbolcu böylece Süper Lig’deki gol sayısını 17'e çıkardı. UEFA Şampiyonlar Ligi grupları ve elemelerinde 5, UEFA Avrupa Ligi’nde 1 golü olan başarılı futbolcunun bu sezon toplam 23 golü bulunuyor.