Fenerbahçe Nereden nereye! Allahyar imzayı atıyor

Nereden nereye! Allahyar imzayı atıyor

27.01.2024 - 10:28 | Son Güncellenme:

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve şu sıralar Hull City'de oynayan Allahyar Sayyadmanesh, yeni takımına imza atmaya hazırlanıyor.

Nereden nereye Allahyar imzayı atıyor

Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyen Allahyar Sayyadmanesh'in ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı öğrenildi. Allahyar yeni takımına imza atamaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

4.5 MİLYON EUROYA İMZA ATMIŞTI
Padideh altyapısında futbola başlayan Allahyar Sayyadmanesh daha sonra Saipa FC ile Esteghlal formaları da giydi. Fenerbahçe'nin 2019-2020 sezonunda bonservisini aldığı genç futbolcu; İstanbulspor ve Zorya Lugansk'ta kiralık olarak oynadı. Hull City, 2022-2023 sezonu başında 4 milyon 500 bin euro karşılığında Allahyar Sayyadmanesh'i renklerine bağladı.

FENERBAHÇE'YE PAY MADDESİ
Allahyar Sayyadmanesh'in bir sonraki satışından Fenerbahçe yüzde 50 pay alacak.

WESTERLO'YA İMZA ATIYOR
Ertan Süzgün'ün haberine göre; Belçika ekibi Westerlo, Hull City forması giyen 22 yaşındaki kanat oyuncusu Allahyar Sayyadmanesh'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmak için oyuncu ve kulübüyle anlaştı.

Haberin Devamı

İranlı oyuncunun resmi sözleşme işlemleri için Belçika'ya gittiği ifade edildi.

22 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon Hull City'de 8 maça çıktı. Allahyar Sayyadmanesh bu müsabakalarda toplam 205 dakika sahada kaldı. İranlı futbolcunun, Hull City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Allahyar Sayyadmanesh'in güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro.

 

Yazarlar