Fenerbahçe Nereden nereye! Sinan Gümüş imzayı atıyor

Nereden nereye! Sinan Gümüş imzayı atıyor

18.08.2023 - 16:17 | Son Güncellenme:

Süper Lig devleri Galatasaray ve Fenerbahçe'de bir dönem oynayan Sinan Gümüş kariyerinde düşüşe geçti. Geçen sezonu skor yapmadan tamamlayan 29 yaşındaki futbolcunun yeni adresi belli oldu.

Nereden nereye Sinan Gümüş imzayı atıyor

Galatasaray'da uzun seneler forma giyen ve sonrasında Fenerbahçe'ye transfer olan Sinan Gümüş, geçtiğimiz sezon Antalya'da bekleneni verememişti. 29 yaşındaki futbolcunun yeni adresi belli oldu.

Haberin Devamı

GOL VE ASİSTİ YOK
Geçtiğimiz sezon 15 maçta Akdeniz temsilcisinde görev aldı ve gol yada asist katkısı sağlayamadı.

Hücumda hem sağ kanatta hem sol kanatta oynayabilmesi sebebiyle alternatifli oyunlarda dikkat çekici özelliği sebebiyle fark yarattığı belirtildi

GALATASARAY'DA 5 SEZON OYNADI
Sarı kırmızılı formaya 5 sezon hizmet ettikten sonra önce İtalyan Genoa kulübünde ve Antalyaspor’da görev aldı. Gösterdiği başarılı performans ile bir sezon sonra Fenerbahçe ile anlaşmıştı.

Sarı-Lacivertlilerde istenilen performansı gösteremediği gerekçesiyle tekrar Antalyaspor’da geçmiş ve son 2 sezonu Antalyaspor’da tamamlamıştı.

FENERBAHÇE'DE KADRO DIŞI KALDI
Sinan Gümüş, sarı-lacivertli kulüpte kadro dışı kalmıştı. Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç o dönem konuyla ilgili olarak, "Bir oyuncumuz için hatırı sayılır bonservis alıyorduk. Gitmem diye tutturdu. Böyle davranan olursa mayısa kadar oturur. Sorun çıkartana, ben de sorun çıkartırım" ifadeleri kullanmıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Spor Kulübü, 750 bin euro yıllık maaşı olan Sinan Gümüş için yaptığı açıklamada, "Sinan Gümüş süresiz kadro dışı bırakılmıştır" açıklamasında bulunmuştu.

2023'e kadar sözleşmesi olan Gümüş'e 2021 yılında Bundesliga, Alanyaspor ve Fatih Karagümrük'ten teklif geldiği ancak transfer olmak istemediği ve fesih için de alacaklarının tamamını istediği ileri sürülmüştü.

Nereden nereye Sinan Gümüş imzayı atıyor

NURİ ŞAHİN: AÇIK AÇIK KONUŞTUM
Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin bu sezon öncesi basına yaptığı açıklamada; “Göndermek istediğimiz oyuncuların hepsi hakkında raporumuzu verdik. Oyunculara da ben kendim açık bir şekilde onları kadroda bu sene düşünmediğimi açık açık söyledim." demişti.

KARŞIYAKA İLE PRENSİPTE ANLAŞTI
İzmir’in köklü camialarından Karşıyaka Spor Kulübü, transfer çalışmalarını yoğunlaştırdı ve süper ligde en son Antalyaspor formasını giyen tecrübeli forvet Sinan Gümüş ile prensipte anlaştı.

ADEM BÜYÜK İLE ANLAŞILDI
Yeşil-Kırmızılı camia geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen seçimli genel kurulda başkanlığa Azat Yeşil seçmişti. Yeni yönetim bu hafta ilk önce Teksüt Bandırmaspor’dan Stoper Alpay Koldaş ile bugünde tecrübeli isim Adem Büyük ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı