Fenerbahçe Nihat Kahveci, Fenerbahçe yönetimine seslendi! 'Fiyat bölümüne istediğini yazdırtırım'

Nihat Kahveci, Fenerbahçe yönetimine seslendi! 'Fiyat bölümüne istediğini yazdırtırım'

30.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 5-1 mağlup ettiği maçın ardından Nihat Kahveci değerlendirmelerde bulundu. Eski milli futbolcu, sarı-lacivertli yıldız için Fenerbahçe yönetimine çağrı yaptı.

Nihat Kahveci, Fenerbahçe yönetimine seslendi Fiyat bölümüne istediğini yazdırtırım

Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa engelini 5-1'lik skorla aştı, lider Galatasaray'ı takibini sürdürdü. Sarı-lacivertli taraftarlar, tribünlerin tamamına yakın büyük bir bölümünü doldurdu. Fenerbahçe tribünleri maç öncesi genç yıldız Arda Güler'e destek verdi. Fenerbahçe'nin genç yıldızı bu sezon ligde ilk kez ilk 11'de sahaya çıktı. Genç yeteneğin 52. dakikada üçüncü gol öncesi sol ayağıyla yaptığı şık aşırtma vuruşta top direkten döndü, Valencia topu ağlarla buluşturdu. Arda bu şık vuruşu sonrası alkış yağmuruna tutuldu.     

Haberin Devamı

Nihat Kahveci, Fenerbahçe yönetimine seslendi Fiyat bölümüne istediğini yazdırtırım

VALENCIA'DAN GOL ŞOV

Sarı-lacivertli takımın farklı galibiyete götüren gollerini Enner Valencia (4) ve Michy Batshuayi attı. Konuk takımın tek sayısı ise Mamadou Fall'dan geldi. İnanılmaz bir performans sergileyen Ekvadorlu oyuncu, bu sezon Süper Lig'deki gol sayısını 19'a yükseltti ve krallık yarışında açık ara zirvede yer aldı. Eski milli futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, 90 dakikanın ardından Fenerbahçe yönetimine çağrıda bulundu. 

'VALENCIA TARİHE GEÇTİ'

Enner Valencia'nın attığı 4 golle birlikte tarihe geçtiğini dile getiren Nihat Kahveci, "1 gol atarsın överiz, 2 atarsın, 3 atarsın överiz ama 4 gol atarsan tarihe geçersin. Valencia da tarihe geçti" dedi. Teknik direktör Jorge Jesus'un maçı yaşadığını belirten Nihat Kahveci, ""Jesus'un bugün akıllı hamleleri vardı. Maçı yaşadığını gördük. Son dönemde o eski enerjisi yoktu, bugün o eski enerjisini gördük. Golden önce taçı hızlı kullandırttı, penaltıdan önce Batshuayi'ye bağırıp Valencia'nın atmasını sağladı, Valencia ile Ferdi'yi alkışlattı... Hep maçın içindeydi bugün" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

'FİYAT BÖLÜMÜNE İSTEDİĞİNİ YAZDIRTIRIM'

Fenerbahçe yönetiminin Enner Valencia ile yeni sözleşme imzalaması gerektiğini vurgulayan eski futbolcu, "Fenerbahçe yönetiminin yerinde olsam maç biter bitmez Valencia'nın yanına elimde sözleşmeyle gider, fiyat bölümüne de istediğini yazdırtırım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı