Galatasaray Okan Buruk Galatasaraylı yıldızın üstünü çizdi! Dev talip çıktı

Okan Buruk Galatasaraylı yıldızın üstünü çizdi! Dev talip çıktı

18.11.2023 - 10:20 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da oynamadığı için mutsuz olan yıldız futbolcuya İspanyol devi talip oldu. Sarı-kırmızılıların devre arasındaki transfer için kolaylık sağlayacağı belirtildi.

Okan Buruk Galatasaraylı yıldızın üstünü çizdi Dev talip çıktı

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile kader maçına çıkacak olan Galatasaray'ın Süper Lig'de namağlup serisini Hatayspor durdurdu. Bir yandan devre arası için hazırlıklarını sürdüren Aslan'da transfer gelişmesi yaşanıyor.

Haberin Devamı

OCAK OPERASYONU
Fenerbahçe ile aynı puana sahip olan Galatasaray, ligde averajla ikinci sırada yer alırken UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'la aynı puana sahip olmasına karşın averajla üçüncü sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılılar iki kulvarda da yoluna emin adımlarla devam ederken Ocak ayında kadronun güçlendirilmesi bekleniyor.

MARCAO'NUN YERİNE NELSSON
Sevilla, sakatlıklarla boğuşan ve bu sezon hiç süre alamayan Galatasaraylı eski savunma oyuncusu Marcao ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. İspanya La Liga Santander ekiplerinden Sevilla, sakatlıklarla boğuşan ve bu sezon hiç süre alamayan Galatasaraylı eski savunma oyuncusu Marcao ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Okan Buruk Galatasaraylı yıldızın üstünü çizdi Dev talip çıktı

OCAK AYI HAZIRLIĞI
Ara transfer döneminde Marcao'yu gönderecek olan Sevilla'nın stoper listesinde Victor Nelsson yer alıyor. Danimarkalı savunmacı için iki kez yaptığı girişimden sonuç alamayan İspanyollar, ocak ayında tekrar Galatasaray'ın kapısını çalacak.

Haberin Devamı

ASLAN KOLAYLIK SAĞLAYACAK
Sarı-kırmızılı kulüp, yedek kaldığı için mutsuz olan ve geçtiğimiz günlerde menajerlik şirketini de değiştiren Nelsson'un transferine bu kez kolaylık sağlayabilir. Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 25 yaşındaki savunma oyuncusu, bu sezon 15 maçta forma giydi.

NELSSON: OYNAMAZSAM GİDERİM
Galatasaray'da Davinson Sanchez transferi sonrasında Victor Nelsson yedek kulübesine geçti. Danimarkalı savunmacı bu durumu çok sorun etti ve ülke basınına verdiği iki röportajda da "Oynamazsam giderim" ifadelerini kullanmıştı.

Okan Buruk Galatasaraylı yıldızın üstünü çizdi Dev talip çıktı

MARCAO'NUN KİLOSU GÜNDEM OLDU
Geçtiğimiz yıl 13 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'dan Sevilla'ya transfer olan Marcão'nun son hali, sosyal medyada gündem oldu.

İspanyol kulübü resmi hesabından toplu takım fotoğrafı paylaştı. Marcao'yu görenler kilo aldığı yönünde yorumlar yaptı.

BU SEZON HİÇ OYNAMADI
Marcao, bu sezon sakatlıkları nedeniyle şu ana kadar hiç forma giyemedi. Geçtiğimiz sezon ise Sevilla formasıyla yalnızca 11 resmi maça çıkan Brezilyalı stoper, 718 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

Yazarlar