Galatasaray Okan Buruk sosyal medyadan paylaştı! 'Galatasaraylıyım de göğsünü gere gere’

Okan Buruk sosyal medyadan paylaştı! 'Galatasaraylıyım de göğsünü gere gere’

03.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Son iki maçta 5 puan kaybeden Okan Buruk, kendilerine olan inancını taraftara da yansıtabilmek için sosyal medya hesabını kullandı, “Galatasaraylıyım de, göğsünü gere gere. Mayıslar bizim, şampiyonluk çok yakın” diye yazdı.

Okan Buruk sosyal medyadan paylaştı Galatasaraylıyım de göğsünü gere gere’

En yakın rakibi Fenerbahçe karşısında açık ara üstünlük kuran, ancak son iki maçta kaybettiği 5 puan ile avantajını azaltan Galatasaray, yine de umudundan bir şey kaybetmedi. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, hem futbolcularını ayağa kaldırmak hem de taraftarına umut aşılamak için bu kez sosyal medya hesabını kullandı.

Haberin Devamı

Kalan tüm maçları kazanarak şampiyonlukla kucaklaşmaya çok yakın olduğunu hissettiren Cim-Bom’un teknik patronu, dün şu mesajı yayımladı: “Galatasaraylıyım de, göğsünü gere gere. Mayıslar bizim, şampiyonluk çok yakın.”

TARAFTAR BULUŞMASI BUGÜN

Öte yandan Galatasaray, Beşiktaş derbisinden önce yapmayı düşündüğü taraftar buluşmasını bugün gerçekleştirecek.

Teknik Direktör Okan Buruk, bugün saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanı, halka açma kararı aldı. Sarı-kırmızılılar böylece futbolcu-taraftar kaynaşmasını daha yakından hissettirecek. Bu nedenle herkes Florya’ya davet edildi.