Dünyadan Futbol Olaylı PSG-Başakşehir maçının hakemi Hategan acil ameliyata alındı! İşte son durumu

Olaylı PSG-Başakşehir maçının hakemi Hategan acil ameliyata alındı! İşte son durumu

28.03.2022 - 15:44 | Son Güncellenme:

Son dakika haberi... Dördüncü hakemin ırkçı ifadeleri nedeniyle yarıda kalan Başakşehir-PSG maçının orta hakemi olan FIFA kokartlı Rumen hakem Ovidiu Hategan geçirdiği kalp krizinin ardından acil ameliyata alındı. Asıl mesleği doktor olan Hategan'ın semptomları hissettikten sonra hastaneye kendi gittiği ifade edildi. Tecrübeli hakemin son durumu da belli oldu. İşte detaylar...

Olaylı PSG-Başakşehir maçının hakemi Hategan acil ameliyata alındı İşte son durumu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Başakşehir ile PSG arasında oynanan ve 4. hakemin ırkçı ifadeleri nedeniyle yarım kalan maçın orta hakemi olan FIFA kokartlı Rumen hakem Ovidiu Hategan kalp krizi geçirdi.

Haberin Devamı

MAÇLARA HAZIRLANIYORDU

Romanya'da yayın yapan Prosport'un haberine göre, Suudi Arabistan'da birkaç maç yönettikten sonra ülkesine dönen Hategan, lig ve Avrupa kupaları maçlarına hazırlanıyordu.

ASIL MESLEĞİ DOKTOR: KRİZİ KENDİSİ FARK ETTİ

Antrenman esnasında göğsünde bir ağrı hisseden Hategan durumu fark etti. Asıl mesleği doktorluk olan Hategan, semptomları hissettikten sonra arabasına bindi ve hastaneye gitti.

 

ACİL AMELİYATA ALINDI

Timişoara'da bir hastanede acil ameliyata alınan 41 yaşındaki hakemin kalp damarlarından birinde tıkanıklık olduğu ve stent takıldığı belirtildi. Rumen hakemin son durumunun iyi olduğu aktarıldı.

Olaylı PSG-Başakşehir maçının hakemi Hategan acil ameliyata alındı İşte son durumu

YARIDA KALAN BAŞAKŞEHİR-PSG MAÇININ HAKEMİYDİ

Başakşehir ile Fransız Paris Saint-Germain arasında Paris'te oynanan Şampiyonlar Ligi grup maçı, dördüncü hakemin ırkçı ifadeler kullandığını belirten takımların sahayı terk etmesinin ardından yarıda kalmıştı. Hategan, o maçta Pierre Webo'ya yönelik ırkçı ifadeler kullanan dördüncü hakem Sebastian Coltescu'yla birlikte orta hakem olarak görev yapıyordu.

Haberin Devamı

Ovidiu Hategan bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 7, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 2 maçta görev yaptı.

Yazarlar