Turkish Airlines Euroleague Olympiacos'ta büyük kaos! Fenerbahçe Beko maçı sonrası ortaya çıktı: Kes sesini, dediğimi yap

Olympiacos'ta büyük kaos! Fenerbahçe Beko maçı sonrası ortaya çıktı: Kes sesini, dediğimi yap

06.05.2023 - 18:16 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Beko'nun Olympiacos'u devirdiği play-off serisi 4'üncü maçında Yunan ekibinin benchinde büyük bir kriz yaşandığı ortaya çıktı. Olympiacos benchinde yaşanan tartışmanın ayrıntıları netlik kazandı.

Olympiacosta büyük kaos Fenerbahçe Beko maçı sonrası ortaya çıktı: Kes sesini, dediğimi yap

Turkish Airlines Euroleague'de Fenerbahçe Beko ile Olympiacos arasındaki serinin 4'üncü maçında sarı-lacivertliler rakibini mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin seride durumu 2-2'ye getirdiği mücadelenin son çeyreğinde büyük bir kaos çıktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Olympicaos Başantrenörü Giorgios Bartzokas ile Shaquille McKissic arasında yaşanan tartışamnın ayrıntıları belli oldu. Gergin geçen mücadelenin son çeyreğindeki tartışma Olympiacos'un gerilimiyle tamamlandı.

ITOUDIS TARAFTARLA TARTIŞTI

Karşılaşmanın ikinci periyodunun bitimine bir dakika kala skor 32-32'yken Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis, sarı lacivertli taraftarlarla kısa süreli bir gerginlik yaşadı.

Itoudis, kendisine bench arkasındaki taraftardan gelen tepkilerden sonra benchi göstererek sert bir yanıt verdi.

Olympiacosta büyük kaos Fenerbahçe Beko maçı sonrası ortaya çıktı: Kes sesini, dediğimi yap

ITOUDIS: MÜKAFATI ALIRSIN

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis, Olympiakos galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Yunan başantrenör, "akımımı tebrik ediyorum. Sahaya giren oyuncular, sakatlığı nedeniyle kadroya giremeyenler... Herkesi tebrik ediyorum. Olympiacos'u her çeyrekte 20 sayının altında tuttuk. Belki bir çeyrekte 26 sayı atmış olabilirler. Savunmada çok özel bir iş çıkarttık. Olympiacos yetenekli bir takım, 11 asistte kaldılar. Bizim nasıl maç çıkarttığımızı gösteriyor. İyi bir savunmaya sahipler. Taraftara ayrı bir parantez açmam lazım. Bize inanmaktan vazgeçmediler. Bu bir süreç. Bu seviyeye ait olduğumuzu kanıtladık. Kim olursa olsun mücadele edebileceğimizi gösterdik. Final maçı zor olacak elbette ama anı yaşamaya çalışıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Başarılı antrenör açıklamalarına, "Herkesi tebrik ediyorum, hem oyuncuları hem de taraftarları. Bize inanmaktan hiç vazgeçmediler. Kamera arakasında olan çok fazla şey var. Taraftarlar bazı şeylerin farkında, bazı şeylerin farkında değiller. Kapalı kapalı ardında ne yaparsan onun sonuncunda mükafatı alırsın. Kameraların olmadığı yerlerdeki çalışmaların sonucunda buradayız. Bu bir süreç. Aramızda çok fazla mücadele oluyor. Bu sürece inanmaya devam ediyoruz. Dahil olan herkes tebriği hak ediyor. 1. maçtan sonra da uzun bir seri olacağını biliyordum. Uzun bir seri bu. Anın keyfini çıkarmaya çalışıyoruz" şeklinde devam etti.

Olympiacosta büyük kaos Fenerbahçe Beko maçı sonrası ortaya çıktı: Kes sesini, dediğimi yap

BENCHTE KAOS ÇIKTI! 'GURURUNUZ İÇİN OYNAYIN BARİ'

Fenerbahçe Beko'nun Olympiakos'u mağlup ederek seriye 2-2'lik eşitliği getirdiği 4. maç sırasında Yunan ekibinin benchinde ortam gerildi.

Haberin Devamı

Olympiakos Başantrenörü Giorgios Bartzokas'ın 4. çeyrekte, Nigel Hayes-Davis'in üçlüğü sonrası Fenerbahçe, skoru 54-49'a taşıdı. Bu üçlüğün hemen ardından aldığı ilk molada Bartzokas oyuncularına; "Kedi gibisiniz! Neden kedi gibisiniz? Biraz sert olun artık. Gururunuz için oynayın bari, lanet olsun! Kazanabileceğinize inanın artık inanın" ifadelerini kullandı.

"KES SESİNİ, DEDİĞİMİ YAP"

Bartzokas, maçın bitimine 13 saniye kala son molasını aldı. Bu sırada Fenerbahçe Beko, 4 sayı farkla öndeydi. 1 dakika 13 saniye kala ve 43 saniye kala iki üçlük isabetiyle birlikte Olympiakos'u oyunda tutan Shaquielle McKissic son topu kullanmak istedi.

Bartzokas seti çizerken McKissic, "Topu bana ver, neden topu bana vermiyorsun? Sadece topu bana ver" dedi. Bartzokas ise "Kes sesini, kes sesini. Sana dediğimi yap" cevabını verdi.

Yazarlar