Galatasaray Omar Elabdellaoui'den Fatih Terim itirafı! Okan Buruk yorumu

Omar Elabdellaoui'den Fatih Terim itirafı! Okan Buruk yorumu

11.07.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Norveçli sağ beki Omar Elabdellaoui açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı takımın kamp dönemi hakkında konuşan Omar Elabdellaoui, Fatih Terim ve Okan Buruk hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Omar Elabdellaouiden Fatih Terim itirafı Okan Buruk yorumu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da Avusturya kampında Omar Elabdellaoui soruları cevapladı. TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Norveçli sağ bek, Fatih Terim ve Okan Buruk'a dair konuştu. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

G.SARAY'A BEDELSİZ GELDİ

Omar Elabdellaoui futbola Skeid Oslo'da başladı. Tecrübeli sağ bek daha sonra Manchester City, Stromsgodset, Feyenoord, Braunschweig, Olimpiakos ve Hull City'de oynadı. Olimpiakos'tan ayrılan Omar Elabdellaoui, 2020-2021 sezonu başında bedelsiz olarak Galatasaray'a imza attı.

KORKUNÇ KAZA

Norveçli futbolcu, 31 Aralık 2020'de korkunç bir kaza geçirdi. Evinde patlatmaya çalıştığı havai fişek gözüne isabet eden Omar Elabdellaoui 20 gün hastanede tedavi gördü. Futbola dönmesi çok zor gözüken Norveçli futbolcu pes etmedi ve yeniden Galatasaray'a katıldı. Omar Elabdellaoui, geçirdiği kazanın ardından sarı-kırmızılılardaki ilk maçına Tuzlaspor karşısında çıktı.

Omar Elabdellaouiden Fatih Terim itirafı Okan Buruk yorumu

"KİMSE AYNI DURUMDA OLMADAN..."

Haberin Devamı

Omar Elabdellaoui tedavi gördüğü dönemle ilgili "Kolaymış gibi lanse etmeyeceğim kesinlikle. Zorlukları çoktu, mental olarak çok çok zor dönemler... O yüzden yani hayal etmeye çalışabilirsiniz ama gerçekten kimse aynı durumda olmadan gerçekten hayal edemez doğru şekilde. Birçok şey aynı anda oluyor. O yüzden benim için aklımı doğru yerde tutabilmek, doğru şeye odaklanabilmek en önemlisiydi. Bunca yıldır yaşadığım hayat ve yaşam tarzım da sahaya dönmeme yardımcı oldu" ifadelerini kullandı.

"KENDİMİ YENİDEN CANLANMIŞ HİSSEDİYORDUM"

"Hiç umutsuzluğa kapıldı mı o dönemde" sorusuna Omar Elabdellaoui, "Tabi bu tarz negatif düşünceler, kötü fikirler aklına geliyor insanın. Bir söz verdim, bu düşüncelerin geleceğini de biliyordum. O yüzden 'gelsinler' dedim. Sonra benimle kalmalarına izin vermedim asla bu fikirlerin. Geldikleri zaman ne yapıp da kendimi iyi hissettirebileceğimi biliyordum ve kendime inanmaya devam etmem gerektiğini biliyordum. Benim için antrenman güzel bir kaçıştı. Her güzel antrenman yaptığımda, zorlandığımda gerçekten kendimi yeniden canlanmış bir şekilde hissediyordum" cevabını verdi.

Omar Elabdellaouiden Fatih Terim itirafı Okan Buruk yorumu

"TERİM BİR 'BABA' FİGÜRÜ"

Fatih Terim'le ilgili konuşan Norveçli sağ bek, "Her zaman özel bir insan olacak benim için. Herkesin gördüğü gibi bana verdiği destek... Kazadan önce bile zaten beni kulübe getirdi, gerçekten bana destek oldu, bana inandı. O yüzden böyle bir durum olduktan sonra da desteğini esirgemedi. Gerçekten bana verdiği sevgi de benim için anlatması imkansız. Birçok oyuncu için de bir 'baba' figürü. Saha içerisinde ciddi tabi çok iyi bir şekilde biliyor her şeyi ama saha dışında da insanların arkasını kollayan, o yüzden çok sevdiğim bir insan" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Omar Elabdellaouiden Fatih Terim itirafı Okan Buruk yorumu

"İNANILMAZ KARAKTERLİ BİR İNSAN"

30 yaşındaki futbolcu yeni teknik direktör Okan Buruk ile ilgili "Okan Buruk inanılmaz karakterli bir insan. Oyuncuları yönetmeyi çok iyi biliyor. Ne tarz bir taktik istediğini çok iyi biliyor. Net bir planı var. Bence iyi görünüyor. Her şeyi doğru şekilde yapmak için hazırlanmış bir ortam olarak görüyorum" dedi.

Yazarlar