Alanyaspor Ömer Erdoğan: İnşallah hedefimize ulaşırız

Ömer Erdoğan: İnşallah hedefimize ulaşırız

06.10.2023 - 23:13 | Son Güncellenme:

Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Fatih Karagümrük'ü 2-1'lik skorla mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.

Ömer Erdoğan: İnşallah hedefimize ulaşırız

Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında Fatih Karagümrük'ü 2-1'lik skorla deviren Alanyaspor'da Ömer Erdoğan açıklamalarda bulundu. Mücadeleyi değerlendiren tecrübeli teknik direktör, "Öne geçtiğimiz ancak skoru koruyamadığımız maçlar maalesef bizim özgüvenimizi biraz azalttı. İster istemez hak ettiğimiz şeyleri alamayınca özgüven kaybı oluyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Futbolcularının antrenmanlarda gösterdiği performansla galibiyet mesajı verdiğini vurgulayan Ömer Erdoğan, "Verdikleri mücadeleyle takım oyununu sergileyerek bunu galibiyetle süsleyen oyuncularımı tebrik ediyorum. Kolay bir galibiyet değildi. Ligde aşağı yukarı bütün takımlar, belki bu sene Beşiktaş ve Galatasaray dışındaki bütün takımlar birbirlerini yenecek güce sahipler. Biz özellikle içeride bundan sonraki oynayacağımız maçlarda kayıpsız, dış saha maçlarında da toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp inşallah hedefimize ulaşırız" dedi.

Fatih Karagümrük galibiyetini, amcasını kaybeden Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve ailesine armağan ettiğini belirten Ömer Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Bugün maalesef başkanımız amcasını kaybetti. Kendisi ve ailesine başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Bu galibiyeti de başkanım ve ailesine armağan etmek istiyorum."

Yazarlar