2.Lig Önder Karaveli, TFF 2. Lig ekibine imza attı

Önder Karaveli, TFF 2. Lig ekibine imza attı

07.07.2023 - 19:30 | Son Güncellenme:

TFF 2. Lig ekiplerinden 68 Aksaray Belediyespor teknik direktörlük görevi konusunda Önder Karaveli ile anlaşma sağladı.

Önder Karaveli, TFF 2. Lig ekibine imza attı

Sergen Yalçın'ın görevden ayrılmasının ardından Beşiktaş'ı çalıştıran Önder Karaveli'nin yeni adresi belli oldu. Önder Karaveli, TFF 2. Lig ekiplerinden 68 Aksaray Belediyespor ile anlaşma sağladı. Önder Karaveli'nin sözleşmesinin 1 yıllık olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

68 Aksaray Belediyespor'un yeni teknik direktörü Önder Karaveli düzenlenen imza töreninde, "Aksarayspor’da gerçekçi hedefler kovalayacağız buradan 68 Aksaray Belediyespor camiasına şu sözü verebilirim stada geldiklerinde iyi futbol seyredecekleri bir takımları olacak, maçımızı nerede oynarsak oynayalım iç saha ya da deplasman fark etmeksizin oynanan oyundan vazgeçmeyen hiçbir şekilde mağlubiyeti kabullenmeyen bir takım oluşturacağız. Aksaray şehrini ekibimle beraber en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin endişesi olmasın" açıklamasını yaptı.

49 yaşındaki teknik direktör son olarak, Adanaspor'da görev almıştı. Öner Karaveli kariyerinde daha önce Beşiktaş U19, Beşiktaş U17, Beşiktaş U21, Siirtspor, Karagümrük, Kasımpaşa U21, Başakşehir U19, Dardanelspor, Kestel Spor, Başakşehir U21, Başakşehir U19 ve Beşiktaş'ı çalıştırdı.

Haberin Devamı

Yazarlar