Diğer Oral-B ile kıta aşacaklar

Oral-B ile kıta aşacaklar

18.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dünyanın kıtalararası tek triatlon yarışması olan Oral-B Challenge İstanbul 3 Eylül’de yapılacak. Türkiye’den ve dünyadan yaklaşık bin triatlet birincilik için ter dökecek.

Oral-B ile kıta aşacaklar

Dünyanın kıtalararası tek triatlon yarışması olan Oral-B Challenge İstanbul, 3 Eylül Pazar günü Beykoz’da yapılacak. Organizasyonun basın lansmanı dün Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, P&G Türkiye Kurumsal İletişim Direktörü Nesli Şenoğlu Kılıçal, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu ve Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın katılımıyla yapıldı.

Haberin Devamı

Türkiye’den ve dünyadan yaklaşık bin triatletin katılması beklenen yarışmada sporcular 2,3 kilometre yüzme, 40 kilometre bisiklet ve 10 kilometre koşudan oluşan parkurda mücadele edecek. P&G Türkiye Kurumsal İletişim Direktörü Nesli Şenoğlu Kılıçal yaptığı konuşmada 35 yıldır Türkiye’de bulunan P&G’nin topluma katkı sağlamayı iş yapma biçiminin ayrılmaz bir parçası olarak değerlendirdiğini vurguladı ve şirketin tüm dünyada spora verdiği desteği hatırlattı.

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya ise “P&G ile başlattığımız bir yolculuk var. Bizi yıllardır destekliyorlar. Oral B sadece bu organizasyona destek olmuyor, olimpik takımımıza da destek olacaklar. Bu yarışmanın kayıtları 24 Ağustos’ta bitecek. 2025 yılında Asya ve Avrupa triatlon şampiyonaları tarihte ilk defa İstanbul’da beraber yapılacak. Bu müjdeyi de sizlere vermek isterim” dedi.

Haberin Devamı