Dünyadan Futbol Ozan Tufan'dan transfer itirafı! Acun Ilıcalı hakkında konuştu

Ozan Tufan'dan transfer itirafı! Acun Ilıcalı hakkında konuştu

18.08.2022 - 19:26 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den Hull City'e transfer olan Ozan Tufan dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Championship ekibindeki uyum sürecini iyi atlattığı gözlemlenen milli futbolcu, Acun Ilıcalı'nın transferdeki etkisinden bahsetti.

Ozan Tufandan transfer itirafı Acun Ilıcalı hakkında konuştu

Fenerbahçe'de kadro dışı kalmasının ardından bir türlü forma şansı bulamayan Ozan Tufan, sezon başında Hull City'nin yolunu tuttu. Tecrübeli orta saha, Championship ekibine transferi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

3 MİLYON EUROYA İMZALADI

Fenerbahçe'de İsmail Kartal döneminde Mesut Özil'le birlikte kadro dışı bırakılan Ozan Tufan, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'le anlaşma sağladı. Championship ekibi, bu transfer için Fenerbahçe'ye 3 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Ozan Tufan, Hull City ile 30 Haziran 2025'e kadar sözleşme imzaladı.

Ozan Tufandan transfer itirafı Acun Ilıcalı hakkında konuştu

GOLLERİNE BAŞLADI

Shota Arveladze'nin çalıştırdığı Hull City'de Ozan Tufan formayı erken kaptı. 27 yaşındaki orta saha Championship ekibindeki uyum sürecinde toplam 5 maçta oynadı. Ozan Tufan bu müsabakalarda 357 dakika sahada kaldı. 27 yaşındaki oyuncu rakip fileleri 2 kez havalandırdı.

WEST BROMWİCH MAÇI ÖNCESİ KONUŞTU

Hull City'nin West Bromwich Albion ile oynayacağı müsabakası öncesi basın mensuplarına konuşan Ozan Tufan, yeni takımına adapte olmaya devam ettiğini belirtti. Tecrübeli orta saha konuyla ilgili, "Burada oynanan maçlara giderek alışıyorum. Championship oldukça hızlı bir lig. Kendime güveniyorum ve özgüvenim var. Daha fazlasını elde etmek istiyorum. Şimdiye kadarki dört maç her şeyin başlangıcıydı. Daha fazlasını başaracağımızı umuyorum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Ozan Tufandan transfer itirafı Acun Ilıcalı hakkında konuştu

"BURADA ÇOK MUTLUYUM"

Ozan Tufan, Hull City'de forma giydiği için çok mutlu olduğunu ifade etti. Championship ile Türkiye arasında büyük bir fark olduğunu belirten milli futbolcu, "Türkiye ile burayı kıyasladığımda çok fark var. Burada çok mutluyum. Takımda hepimiz bir aradayız, saha dışında da birlikte vakit geçirmek için bazı imkanlarımız oluyor. Gittikçe daha iyi oluyor. Londra'da Watford için oynamıştım. Hull daha küçük bir şehir, burası çok arkadaş canlısı ve çok mutluyum. Buraya uyum sağlamamda bana yardımcı olan kişi Lewie Coyle. Beni yemeğe çağırıyor ve etkinliklere gidiyoruz. Bundan çok mutluyum ve ayrıca minnettarım" diye konuştu.

"EVDE İSTİRAHAT EDİYORUM"

Hull City'nin yoğun maç temposu hakkında da açıklamalarda bulunan 27 yaşındaki orta saha, "Şu anda benim için dinlenmek çok önemli. Üç günde bir maç oynuyoruz. Bu çok zor. evde istirahat ediyorum. Bu benim için çok önemli. Burada Championship'te 90 dakika yüksek tempoda oynuyoruz. Üç günde bir o maçları oynamak çok zor" dedi.

Haberin Devamı

Ozan Tufandan transfer itirafı Acun Ilıcalı hakkında konuştu

"BU YÜZDEN BURAYA GELDİM"

Acun Ilıcalı'nın transferdeki rolünün önemli olduğunu belirten Ozan Tufan, "Acun Ilıcalı'nın buraya gelmemde büyük bir rolü var. Bana kendi hayallerinden ve Premier Lig'e yükselmeyi hedeflediklerini anlattı. Bu benim de hayalimdi. Bu yüzden buraya geldim" açıklamasını yaptı.

"TEKNİK DİREKTÖRÜME KALMIŞ BİR KARAR"

Futbol sahasında forma giydiği pozisyonun kendisi için önemli olmadığını vurgulayan Ozan Tufan, "Bana göre oynadığım pozisyon önemli değil. Bu teknik direktörüme kalmış bir karar. Takıma değer kattığım sürece benim için en önemli şey bu" dedi.