Galatasaray ÖZEL - Abdülkerim Bardakcı transferinde bomba gelişme! Galatasaray anlaşma sağladı

ÖZEL - Abdülkerim Bardakcı transferinde bomba gelişme! Galatasaray anlaşma sağladı

24.06.2022 - 13:51 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transferi için uğraş verdiği Konyaspor'un futbolcusu Abdülkerim Bardakçı transferinde Galatasaray hem oyuncu hem de kulüple prensip anlaşmasına vardı. İşte sarı-kırmızılı takımın 27 yaşındaki stoper için ödeyeceği bonservis bedeli ve detaylar...

ÖZEL - Abdülkerim Bardakcı transferinde bomba gelişme Galatasaray anlaşma sağladı

Uzun süredir Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündeminde olan Abdülkerim Bardakcı transferinde Galatasaray prensip anlaşmasına vardı.

Haberin Devamı

VEDA ETMİŞTİ
27 yaşındaki stoper, "Değişik duygular içerisindeyim. Konyaspor'a para kazandırdığım için de ayrıca çok gururluyum. İnşallah Konya'mı en güzel şekilde temsil ederim. Herkes hakkını helal etsin. Umarım her şey çok güzel olur" şeklinde konuşmuştu.

HEM OYUNCU HEM KULÜP İLE ANLAŞMA TAMAM

Transferin gözde ismi olan Abdülkerim Bardakçı için Fenerbahçe ve Beşiktaş ücret arttırmış ve anlaşmaya yaklaşmıştı. Fakat transferde devreye giren Galatasaray daha iyi bir teklif yaparak hem oyuncu hem de kulübü Konyaspor ile prensip anlaşmasına vardı.

ÖZEL - Abdülkerim Bardakcı transferinde bomba gelişme Galatasaray anlaşma sağladı

BONSERVİSİ 3.3 MİLYON EURO

Galatasaray, Konyaspor ile Abdülkerim Bardakcı için 3.3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlandı.

,

ABDÜLKERİM, GALATASARAY FORMASINI GİYECEK 
Ardından Abdülkerim Bardakcı'nın menajeri sarı-kırmızılı yöneticilerle görüştü. Yapılan görüşme sonucunda Abdülkerim Bardakcı da sarı-kırmızılı kulüple anlaşma sağladı. Bugün sabah Konyaspor'da son antrenmanına çıkan Abdülkerim Barcakcı'nın akşam saatlerinde uçakla İstanbul'a gideceği, yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra da sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

KONYASPOR: F.BAHÇE İLE ARASINDA PÜRÜZ ÇIKTI

Konyaspor kulübü yetkilileri sabah saatlerinde yaptığı açıklamada, "Kulüpler transfer konusunda prensipte anlaşma sağladı. Ancak Abdülkerim ile Fenerbahçe arasında pürüz çıktığını biliyoruz. Kararı Abdülkerim verecek. Oyuncumuz bizimle antrenmana çıkmaya devam ediyor" diye konuşmuştu.

GALATASARAY'I TAKİBE ALDI
Abdülkerim Bardakcı, Instagram hesabından sarı kırmızılıları takip etti.

ÖZEL - Abdülkerim Bardakcı transferinde bomba gelişme Galatasaray anlaşma sağladı

PALUT'TAN AÇIKLAMA
Konyaspor, yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Abdülkerim Bardakçı da çalışmada yer aldı.

Teknik direktör İlhan Palut, Abdülkerim transferinin gerçekleşmemesi halinde, yeşil-beyazlı takımda konsantre olup, olamayacağıyla ilgili gelen bir soru üzerine, "Ben, o bahsettiğiniz kırılmanın; gidemedim, burada konsantre olamam, yapamam durumunun olacağını düşünmüyorum" diye konuştu.

Kulüp olarak 27 yaşındaki savunmacının transfer olması halinde alternatifler konusunda kendilerini hazırladıklarını ifade eden Palut, "Görüyorsunuz kendisi antrenmanda zaten. Birebir sohbetlerimde Abdülkerim'in bir panik, telaş içerisinde olmadığını görüyorum. Tabii ki yöneticilerimizin sürdürdüğü bir süreç. Biz de nasıl sonuçlanacağını bekliyoruz. Kendi takımımız adına da bunun alternatiflerini, çözümlerini Abdülkerim'in gidebileceği durumlarda kendimizi buna göre hazırlıyoruz. Ama gitmezse ben, o bahsettiğiniz kırılmanın; gidemedim, burada konsantre olamam, yapamam durumunun olacağını düşünmüyorum. Zaten Abdülkerim ile burada sürekli sohbet halindeyiz. İnşallah hem kulübümüz için hem onun için en hayırlısı olur" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

5 GOL VE 4 ASİST ÜRETTİ

Konyaspor'da savunma tandeminin ortasında görev alan Abdülkerim Bardakcı geçtiğimiz sezon muhteşem bir performans sergiledi. 27 yaşındaki stoper 34 müsabakada takımının formasını giydi. Tecrübeli savunmacı bu süreçte 5 kez rakip fileleri havalandırdı. Abdülkerim Bardakcı takım arkadaşlarına 4 asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

ABDÜLKERİM BARDAKCI KİMDİR?

Abdülkerim Bardakcı, 7 Eylül 1994 yılında Konya Meram'da dünyaya geldi. Zonguldakspor alt yapısında futbola başlayan Abdülkerim, 2011 yılında burada profesyonel oldu. 27 yaşındaki futbolcu 24 Mart 2021'de ilk kez milli formayı giymiş ve Adana Demirspor, Selçukluspor, Samsunspor, Giresunspor, Denizlispor ve Altay gibi takımların da formalarını terletmişti.

Yazarlar