Galatasaray ÖZEL | Galatasaray'da Rıdvan Yılmaz transferinin perde arkası! Vincenzo Montella görüştü, rest çekti: Bırakın beni

ÖZEL | Galatasaray'da Rıdvan Yılmaz transferinin perde arkası! Vincenzo Montella görüştü, rest çekti: Bırakın beni

19.01.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da ara transfer dönemi için çalışmaların hız kazandığı dönemde sol bekte ibre tamamen Rıdvan Yılmaz'a çevrildi. Genç futbolcunun transferinin perde arkası ortaya çıktı.

ÖZEL | Galatasarayda Rıdvan Yılmaz transferinin perde arkası Vincenzo Montella görüştü, rest çekti: Bırakın beni

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar, Angelino ile yollarını ayırmak için harekete geçerken bir yandan da Rıdvan Yılmaz transferi için gaza bastı. Sarı-kımızılılarda Rıdvan Yılmaz ile yapılan görüşmeler ve diğer ayrıntılara Milliyet ulaştı.

Haberin Devamı

Milliyet'in duayen isimlerinden Osman Şenher, Rıdvan Yılmaz transferinin perde arkasını köşesine taşıdı. 'Rıdvan Yılmaz her an gelebilir' başlıklı yazıda yapılan görüşmelerin ayrıntıları belli oldu.

ÖZEL | Galatasarayda Rıdvan Yılmaz transferinin perde arkası Vincenzo Montella görüştü, rest çekti: Bırakın beni

İşte Osman Şenher'in aktardığı bilgiye göre Galatasaray'da Rıdvan Yılmaz transferinin perde arkası:

"Aldığım haberlere göre milli takım hocası Montella, Glasgow’a gidip Rıdvan Yılmaz ile görüşmüş, 'Bundan sonraki maçlarında devamlı oynarsan seni EURO 2024 aday kadrosuna alırım' demiş. Rıdvan da yöneticilerine, 'Bırakın beni, Galatasaray istiyor. Oraya gidip devamlı oynayayım, milli takım kadrosuna seçileyim' demiş.

Yöneticiler de satış opsiyonu şartıyla kiralık gitmesine müsaade etmişler. Sarı-kırmızılılar ise, 'Gel sezon sonuna kadar kiralık oyna, sonra Rangers ile masaya otururuz' görüşünü bildirmiş. Şimdi Rıdvan buraya kiralık gelmek için İskoç ekibinin yöneticileriyle devamlı görüşüyor. Bu transfer her an gerçekleşebilir."

Haberin Devamı

ÖZEL | Galatasarayda Rıdvan Yılmaz transferinin perde arkası Vincenzo Montella görüştü, rest çekti: Bırakın beni

OKAN BURUK: ÖNCELİĞİMİZ SOL BEK

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ümraniyespor'u 4-1 mağlup ettikleri mücadele sonrası sol beke transfer istediğini açıklamıştı. Okan Buruk açıklamasında şu sözleri dile getirmişti:

"Sol beke bir takviye yapacağız. Bu yerli de, yabancı da olabilir. İkisi de olabilir. İstediğimiz, görüştüğümüz ve düşündüğümüz oyuncular var. Diğer bölgeler için elimizden olan oyuncular var. Elimizden olan oyunculardan herhangi bir satış gerçekleşirse, kulübün de kasasına girecek bir para da önemli. İlk düşüncemiz maçları elimizdeki oyuncularla oynayabilmek. Önceliğimiz sol bek. İlk istediğim teknik adam olarak sol bek. Geçen sene de bunu yaşadık. Geçen seneki Zaniolo örneği gibi. Kadromuzu bir oyuncu katıyorsak bizi ileriye götürecek, katkı sağlayacak, önemli performans verecek bir oyuncu katmak istiyoruz. İyi oyuncular sahibiz. 9 tane yeni oyuncu geldi. Bunların hepsinden performans almaya çalışıyoruz. Bazılarından daha az verim aldık, bazılarından fazla verim aldık. Burada değişim de her zaman olabilir."

ÖZEL | Galatasarayda Rıdvan Yılmaz transferinin perde arkası Vincenzo Montella görüştü, rest çekti: Bırakın beni

2 GOLE KATKI SAĞLADI

Rıdvan Yılmaz bu sezon Rangers'ta 14 maça çıktı. 22 yaşındaki sol bek bu süreçte 1 gol sevinci yaşadı. Rıdvan Yılmaz aynı süreçte 1 asist üretti.

Haberin Devamı

Rıdvan Yılmaz'ın Rangers ile olan sözleşmesi 31 Mayıs 2027'de sona erecek. Genç sol bekin güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro.

Beşiktaş'tan 4 milyon euro bedelle Rangers'a imza atan Rıdvan Yılmaz'ın sözleşmesinde 2 milyon 250 bin euroluk bonus maddesi yer alıyor. 22 yaşındaki sol bekin bir sonraki transferinden elde edilecek kardan Beşiktaş yüzde 20 pay alacak. Rıdvan Yılmaz, A Milli Futbol Takımı'nda 6 maçta şans buldu.

Yazarlar