Galatasaray ÖZEL | Galatasaray'dan Bayern Münih'e Sacha Boey resti!

ÖZEL | Galatasaray'dan Bayern Münih'e Sacha Boey resti!

14.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Teknik direktör Thomas Tuchel’in raporuyla harekete geçen Bayern Münih yönetimi, Sacha Boey için Galatasaray’a satın alma opsiyonlu teklifte bulundu. Şu aşamada sadece astronomik rakamlara açık olan sarı-kırmızılılar, Bayern Münih’e kararını iletti.

ÖZEL | Galatasaraydan Bayern Münihe Sacha Boey resti

Galatasaray’da transfer hareketliliği sürüyor. Transfer döneminin başlamasıyla birlikte gidecekler ve kalacakların kimler olacağı merakla beklenirken, kadroya takviyeler de yavaş yavaş yapılmaya başladı.

Haberin Devamı

Genoa’ya kiralık olarak giden Berkan Kutlu’nun geri döndürülmesiyle savunmanın önünü güçlendiren sarı-kırmızılılarda, gündemdeki isim ise Sacha Boey haline geldi.

Hem ligde hem de Avrupa kulvarında sergilediği futbolla bu sezon takımın en iyilerinden olan Fransız sağ bek, dev ekiplerin de ilgisini üzerine topladı. Sarı-kırmızılıların genç yıldızına Alman devi Bayern Münih talip oldu.

Sağ bek arayışında olan ve Şampiyonlar Ligi’nde kendilerine karşı oynadığı oyundan etkilenen teknik direktör Thomas Tuchel’in, Boey için olumlu rapor verdiği belirtildi.

Bunun üzerine Galatasaray’a satın alma opsiyonlu kiralık teklifte bulunan Bayern Münih’e olumlu yanıt verilmediği öğrenildi. Fransız beki devre arasında satma düşüncesine soğuk bakan sarı-kırmızılıların astronomik bir teklif gelmesi halinde ise planını gözden geçireceği belirtildi.

Haberin Devamı

Bunun için de alt limit olarak 25 milyon euroluk bir rakam belirlendiği ve böyle bir teklifin gelmesi halinde oyuncunun satışının gündeme geleceği bildirildi.

Dizindeki problem nedeniyle Sivas’a götürülmeyen ve Kayseri maçına yetişip yetişmeyeceği ise netleşmeyen 23 yaşındaki oyuncunun riske edilmeyeceği belirtildi. Kupa maçında da yine şans verilmesi beklenmeyen Boey için hedef olarak Trabzonspor deplasmanının seçildiği kaydedildi.

GALATASARAY'IN MORAL YEMEĞİ

Galatasaray ailesi kenetlendi. Sarı-kırmızılı yönetim, teknik kadro ve oyuncular önceki akşam Galatasaray Adası’nda düzenlenen etkinlikte buluştu. Sivas’ta yaşanan moral bozukluğunu gidermeye çalışan ve bu nedenle yemek organizasyonu tertipleyen yönetim, teknik kadro ile oyunculara “sizlere sonuna kadar güveniyoruz” mesajı verdi.

Diğer taraftan etkinlik sırasında şehit haberlerinin gelmesi üzerine resmi sitede organizasyonla ilgili paylaşım yapılmaması kararının alındığı belirtildi.

Yazarlar