Voleybol ÖZEL | VakıfBank bombayı patlatıyor! Vargas'ın takım arkadaşı ile anlaştı

ÖZEL | VakıfBank bombayı patlatıyor! Vargas'ın takım arkadaşı ile anlaştı

05.03.2024 - 10:09 | Son Güncellenme:

Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe ve Eczacıbaşı ile şampiyonluk yarışı veren VakıfBank'ta önümüzdeki sezon için bomba bir ismi gündemine aldı.

ÖZEL | VakıfBank bombayı patlatıyor Vargasın takım arkadaşı ile anlaştı

Sultanlar Ligi'nde sezonun sona ermesine az süre kala Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı ve VakıfBank arasındaki şampiyonluk yarışı kızıştı. VakıfBank bir yandan önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını sürdürürken bomba bir ismi gündemine aldı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'YE KAYBETTİ
Sultanlar Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile VakıfBank karşı karşıya geldi. Derbide rakibini 25-13, 22-25, 25-18 ve 25-21’lik setler sonunda 3-1 yenen taraf Fenerbahçe oldu. Böylece ligde üst üste 20 toplamda ise 21. galibiyete imza atan Fenerbhaçe, zirvedeki yerini korudu.

VAKIFBANK'TA AYRILIKLAR YAŞANACAK
Sarı-siyahlı ekipte ayrılığı belli olan ilk isim Jordan Thompson oldu. Yeni kurulan Amerikan Voleybol Ligi'nde önümüzdeki sezon yer alacak. VakıfBank'ta diğer ayrılık ise yıllardır takımda forma giyen kaptan Gabi Guimaraes olacak. Brezilyalı yıldızın, Santrelli'nin çalıştırdığı Imoco'ya gitmesi bekleniyor. Öte yandan VakıfBank'ta Ali Frantti ve Ogbogu'nun takımda kalması için görüşmeler sürüyor.

Haberin Devamı

ÖZEL | VakıfBank bombayı patlatıyor Vargasın takım arkadaşı ile anlaştı

YUAN İLE PRENSİPTE ANLAŞILDI
VakıfBank'ta Ogbogu'nun takımdan ayrılması durumunda ilk hedefi Çin'in yıldızı Yuan Xinyue oldu. Sarı-siyahlı ekip orta oyuncu Yuan Xinyue ile prensipte anlaşma sağladı. 27 yaşındaki oyuncu 2.01 metre boyuyla dikkat çekiyor.

Çin ekibi Tianjin'de oynayan Yuan Xinyue aynı zamanda Melissa Vargas'ın takım arkadaşı durumunda. Vargas bilindiği üzere Çin ekibi ile 3 senelik anlaşma imzalamıştı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE VEDA ETTİ
CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde son iki sezonun şampiyonu VakıfBank, çeyrek final ikinci maçında deplasmanda İtalya’nın Imoco Conegliano takımına 20-25, 25-18, 25-19 ve 25-16’lık setlerle 3-1 mağlup oldu. İstanbul’daki ilk karşılaşmadan da aynı skorla mağlup ayrılan sarı-siyahlılar, bu sonuçla Şampiyonlar Ligi’ne çeyrek finalde veda etti.

Yazarlar