Süper Lig Özhan Pulat yıllar sonra açıkladı: Ndombele, Djiku ve Osimhen'e teklif yaptık! İşte belge

Özhan Pulat yıllar sonra açıkladı: Ndombele, Djiku ve Osimhen'e teklif yaptık! İşte belge

21.02.2024 - 11:08 | Son Güncellenme:

Teknik Direktör Özhan Pulat, Bursaspor'da scout şefi olarak görev yaptığı dönemde Galatasaraylı ve Fenerbahçeli isme resmi transfer teklifi yaptıklarını açıkladı.

Özhan Pulat yıllar sonra açıkladı: Ndombele, Djiku ve Osimhene teklif yaptık İşte belge

Ülkemizde Bursaspor ve Gaziantep FK'da 'scout şef'liği yapan, sonrasında Hatayspor ve Adanaspor'da görev alan teknik direktör Özhan Pulat, Fenerbahçe'de forma giyen Djiku ve Galatasaraylı Tanguy Ndombele'ye resmi teklif yaptıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Radyospor'a konuşan 39 yaşındaki teknik adam, "Bursaspor döneminde Tanguy Ndombele diye bir oyuncu bulduk. Fransa Lig 2‘de Amiens takımında oynuyordu.

'MENAJERİ İLE HER KONUDA ANLAŞMIŞTIK'

Oyuncunun soyunma odasına kadar girdik. Oyuncu da kulübümüze gelmeye çok sıcak baktı. 2.5 milyon euroya Bursaspor‘a transferini bitirebiliyorduk. Menajeriyle her konuda anlaşma sağlamıştık ama dönemin teknik direktörü sıcak bakmadı. Sonrasında Ndombele Lyon ve Tottenham'da çok iyi işlere imza attı. Ndombele kaliteli bir oyuncu; Galatasaray'a faydalı olamamasının sebebi mental ve maddi olarak doyuma ulaşması.

Şu anda Fenerbahçe'de oynayan Alexander Djiku'ya 2017'de resmi teklif yaptık ve o dönemde çeşitli nedenlerden dolayı transfer olmadı" dedi ve ekledi:

Haberin Devamı

Özhan Pulat yıllar sonra açıkladı: Ndombele, Djiku ve Osimhene teklif yaptık İşte belge

'OSIMHEN ELDEN KAÇTI'

"Bursaspor'dan sonra Gaziantep FK'da göreve başladım. Gaziantep'te çalıştığım dönemde Victor Osimhen'i listemize aldık, Charleroi'den önce alacaktık çeşitli nedenlerden dolayı transfer olmadı. Sonrasında zaten oyuncu Lille ve Napoli yaptı. Kaçan balık büyük oldu."

Özhan Pulat yıllar sonra açıkladı: Ndombele, Djiku ve Osimhene teklif yaptık İşte belge