Futbol Pep Guardiola ve Luciano Spalletti arasındaki tartışma bitmiyor

Pep Guardiola ve Luciano Spalletti arasındaki tartışma bitmiyor

12.04.2023 - 16:05 | Son Güncellenme:

Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola ile Napoli Teknik Direktörü Spalletti arasındaki tartışma devam ediyor. İspanyol hocadan yeni açıklama geldi.

Pep Guardiola ve Luciano Spalletti arasındaki tartışma bitmiyor

Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola'nın Napoli'yi övmesi ile Spalletti ile olan diyalog tartışmaları bitmek bilmiyor.

Haberin Devamı

NASIL BAŞLADI
Napoli'nin Eintracht Frankfurt'u 5-0 mağlup edip Şampiyonlar Lig'inde çeyrek finale yükselmesinin ardından takımı öven Guardiola, "Avrupa'nın en iyi takımı Napoli" demişti. Ancak İspanyol teknik adamın söylediği sözler Napoli teknik direktörü Luciano Spalletti'yi pek de memnun etmemişti.

'BU OYUNU BİLİYORUM'
Guardiola'nın açıklamaları için, "Bu açıklamadan gurur duymuyorum, bir şey hissetmiyorum. Üzerimizde baskı kurmak için oyun oynuyor. Bu oyunu biliyorum. Napoli'yi Manchester City'nin önüne nasıl koyabiliriz? Biz 9 milyon euro harcarken onlar 900 milyon euro harcayabiliyorsak bunun bir sebebi olmalı." demişti.

Guardiola ise dün akşam oynadıkları Bayern Münih maçı öncesinde yaptığı basın toplantısında kendisine Napoli ile ilgili bir soru sorulduğunda konuşmak istemediğini söylemişti, "Napoli hakkında konuşmak istemiyorum. Çünkü teknik direktörleri bana karşı bir hayli huysuz ve fazla hassas." diyerek tepkisini koydu.

Haberin Devamı

GERİ ADIM ATTI
Guardiola için sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek aralarındaki huzursuzluğu bir nebze azalttı, "Guardiola, Klopp ve De Zerbi her zaman beğendiğim futbol menajerleri arasındalar. Bu yüzden Guardiola hakkındaki sözlerim yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın, çünkü onun gibi bir menajer Napoli hakkında güzel sözler söylediğinde gerçekten mutlu oluyorum. Guardiola'nın Barcelona'da yaptıklarını anlamak için günlerimi harcadım."

Dün akşam Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City, Bayern Münih'i 3-0 yenmişti. Bugün ise Napoli saat 22.00'de Milan'la karşılaşacak.
İki takımında çeyrek ve yarı finallerde başarılı olması halinde finalde karşı karşıya gelebilirler.

Yazarlar