Skorer Polat: Tek suçlu benim

Polat: Tek suçlu benim

13.05.2010 - 02:21 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Divan Kurulu’ndaki sert eleştiriler üzerine başarısızlığın faturasını kendisine kesti, “Bizim değerlendirmemizi sadece profesyonel futbolla yapıyorsanız, hiç aramayın, tek suçlu benim” dedi

Polat: Tek suçlu benim

Başkan Adnan Polat, sarı-kırmızılı kulübün, Galatasaray Lisesi’nde gerçekleştirilen Mayıs ayı Divan Kurulu toplantısında futbol takımının başarısızlığını üstlendi.
Yönetimin sert şekilde eleştirildiği toplantıda yaşanan gerilimle ilgili olarak, “30 yıldır buraya geliyorum, ilk kez böyle bir tablo görüyorum” diyen Başkan Polat önemli mesajlar verdi. Polat, “Eğer bizim değerlendirmemizi sadece profesyonel futbolla yapıyorsanız, o zaman hiç suçlu aramayın, tek suçlu benim. Benim yönetim kurulu üyelerimin hepsi benimle görüşürek karar alır” diye konuştu.
Transferleri gerçekleştiren Haldun Üstünel’in yanı sıra, Murat Yalçındağ ve Adnan Sezgin’e destek veren Başkan Polat, “Siz yoldan geçen futbolcuları aldığımızı mı sanıyorsunuz? Bütün transferleri araştırarak yapıyoruz. Maalesef bütün ölçü, topun çizgiyi geçip, geçmemesi. Halbuki profesyonel futbol buzdağının görünen kısmıdır. Aşağıda görünmeyen çok şey var. Artık bitme durumuna gelmiş bir stat vardır. Tüzük çalışmaları var” ifadelerini kullandı.
Adnan Polat, sıkı bütçe politikası uyguladıklarına da dikkat çekerek, “Her zaman kıştan sonra bahar gelir. Galatasaray’da da gelecektir. Biz kenetlenip yumruk şeklini almalıyız” dedi.
Polat, Yılmaz Özüak’ın görevine son verilmesiyle ilgili olarak ise “Hiçbir kurum ve kuruluş verim aldığı kişiyi bünyesinin dışına çıkarmaz” savunmasını yaptı.