Şampiyonlar Ligi Provedel gol anını anlattı! Maç sonu Immobile itirafı

Provedel gol anını anlattı! Maç sonu Immobile itirafı

20.09.2023 - 11:46 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Lazio ile Atletico Madrid, İtalya'da karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmayı tarihi bir maç haline getiren an ise Lazio kalecisi Provedel'in son dakika attığı golle beraberliği takımına getirmesi oldu. İtalyan kaleci maçın ardından gol anını anlattı.

Provedel gol anını anlattı Maç sonu Immobile itirafı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçecek bir an yaşandı. Lazio ile Atletico Madrid arasında İtalya'da oynanan maç İspanyol ekibinin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erecekti ki Lazio kalecisi Ivan Provedel şık bir kafa golüyle takımına eşitliği getirdi.

Haberin Devamı

Ivan Provedel, 14 yıl önce Sinan Bolat'ın attığı golün ardından Şampiyonlar Ligi'nde gol sevinci yaşayan ikinci kaleci oldu. Provedel 3 yıl önce Juve Stabia forması giydiği dönemde yine 90+5'te gol sevinci yaşamıştı.

Dünya basını Ivan Provedel'in golünü manşetlere taşıdı. İtalyan basını başta olmak üzere İngiliz, İspanyol ve Alman basını da Provedel'in son dakika golünü sayfalarına taşıdı.

Provedel gol anını anlattı Maç sonu Immobile itirafı

PROVEDEL TARİHE GEÇTİ

Lazio kalecisi Ivan Provedel, 90+5'inci dakikada attığı golle takımına hayat verip Atletico Madrid'i yıktı. Opta verilerine göre Provedel, Sinan Bolat’tan (Aralık 2009) bu yana bir Şampiyonlar Ligi maçında penaltılar hariç gol atan ilk kaleci oldu.

Ivan Provedel, 2020 yılında Juve Stabia formasıyla Ascoli'ye karşı da gol buldu. İtalyan kaleci 3 yıl sonra penaltılar hariç gol sevinci yaşamış oldu.

Haberin Devamı

Provedel gol anını anlattı Maç sonu Immobile itirafı

PROVEDEL: HALA İNANAMIYORUM! IMMOBILE'DEN GÖRDÜM

Atletico Madrid'e attığı son dakika golüyle Lazio'ya beraberliği getiren Ivan Provedel karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Provedel, "Sevinçten üşümek mi? Henüz farkına varmadım. Gol attığımı fark etmemiştim. Bu gece kazanamamış olsak da keyif alıyorum." ifadelerini kullandı.

Gol anını anlatan Provedel, "Immobile'yi incelediğimi söyleyebilirim, her gün bu hareketleri yaptığını görüyorum. Topun Luis Alberto'da olduğunu gördüm ve genellikle ikinci direk civarından şut çeker, ben de kendimi araya soktum ve oraya gittim." sözlerini kullandı.

Juve Stabia formasıyla Ascoli'ye attığı gol hatırlatılan Provedel, "Attığım iki gol arasında bir sıralama yok, ikisi de benim için çok önemli ve iki farklı durumdu." dedi.

Provedel gol anını anlattı Maç sonu Immobile itirafı

DAILY MAIL: DEVLER LİGİ'NDE GOL ATAN DÖRDÜNCÜ KALECİ

İngiltere'den Daily Mail, Ivan Provedel'in Atletico Madrid'e attığı son dakika golünü "Lazio kalecisi Ivan Provedel, Atletico Madrid karşısında 95. dakikada maçın Son dokunuşuyla inanılmaz bir eşitlik golü atarak Şampiyonlar Ligi'nde fileleri havalandıran dördüncü kaleci oldu." başlığını kullandı.

BILD: ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE KALECİLİK ÇILGINLIĞI

Almanya'dan Bild, "Şampiyonlar Ligi'nde kalecilik çılgınlığı" başlığını okuyucularına aktardı. Haberde "Lazio, kaleci Ivan Provedel aracılığıyla son saniyede eşitliği sağladı! Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Lazio ve Atletico Madrid arasındaki maç dramatik bir şekilde 1:1 sona erdi." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Provedel gol anını anlattı Maç sonu Immobile itirafı

Yazarlar