İspanya La Liga Real Madrid, Arda Güler'i gönderiyor! Yeni adresini duyurdular

Real Madrid, Arda Güler'i gönderiyor! Yeni adresini duyurdular

01.03.2024 - 13:27 | Son Güncellenme:

Real Madrid sezon sonunda Arda Güler'i gönderme kararı aldı. İspanyol devi az süre bulan genç yıldızı bir veya iki sezon kiralayacak.

Real Madrid, Arda Güleri gönderiyor Yeni adresini duyurdular

Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler sezon sonunda yeni bir maceraya başlayacak. İspanyol basını milli futbolcunun yeni sezonda farklı bir takımda forma giyeceğini duyurdu. Ancelotti'nin süre vermekte zorlandığı Arda Güler'in yeni adresi için iki aday var...

Haberin Devamı

Real Madrid, Arda Güleri gönderiyor Yeni adresini duyurdular

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYOR

Real Madrid'de sezon öncesi kampında sakatlanan ve sezon içinde iki sakatlık daha geçirerek uzun süre takımdan uzak kalan Arda Güler sakatlığını atlatmasına rağmen forma şansı bulmakta zorlanıyor. Sevilla ile oynanan maçta Ancelotti tarafından ısınmaya gönderilen ve maçın 78. dakikasında oyuna girmeye hazırlanan Arda Güler, Ancelotti'nin kararından vazgeçmesiyle oyuna girememişti. Arda Güler yaşanan bu gelişme üzerine büyük hayal kırıklığı yaşadı. Genç futbolcu sadece Kral Kupası'ndaki Arandina maçında ilk 11'de başlarken Atletico Madrid, Vallecano, Las Palmas ve Girona maçlarının son dakikalarında oyuna dahil olmuştu.

ANCELOTTI, ARDA SORULARINDAN BIKTI

İspanyol basını Carlo Ancelotti'nin maçların ardından düzenlenen basın toplantılarında Arda Güler hakkında soruların sorulardan sıkıldığını iddia etti. Relevo'da yer alan haberde İtalyan teknik adamın her basın toplantısında Arda'nın sabretmesi gerektiğini söylemesine rağmen gelen sorulardan bıktı. İtalyan teknik adamın Arda Güler ile özel bir görüşme gerçekleştirdiğini ve Celta Vigo ile oynanacak maçta kendisine şans vereceğini söylediği iddia edildi.

Haberin Devamı

Real Madrid, Arda Güleri gönderiyor Yeni adresini duyurdular

AYRILIK İDDİASI: İKİ TAKIM VAR

Planeta Madrid'de yer alan habere göre Real Madrid, sezon sonunda Arda Güler'i kiralık olarak göndermeye hazırlanıyor. Kulüp, Arda Güler'i bir veya iki sezonluğuna kiralık oalrak gönderip oyuncunun daha güçlü dönmesini bekleyecek. Haberde Real Sociedad ve Milan'ın Arda Güler'i kiralık olarak transfer etme konusunda oldukça istekli oldukları vurgulandı. Real Madrid'in Arda Güler'den beklentilerinin oldukça yüksek olmasından dolayı milli futbolcunun bonservisiyle gönderilmesine izin verilmeyecek.

Planeta Madrid'de yer alan haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Arda Güler, hiç şüphesiz, Carlo Ancelotti'nin bu sezon en az kullandığı oyuncu. Real Madrid Castilla'nın mücevheri Nico Paz bile bu sezon ondan daha fazla dakika aldı. İspanyol oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde Napoli'ye karşı bir gol bile attı. Tüm yollar Türk oyuncuyu gelecek sezon Santiago Bernabeu'dan uzaklaştırıyor. Kulüp onu kaybetmek istemiyor çünkü büyük bir potansiyele sahip olduğunu çok iyi biliyor. Bu nedenle, bir ya da iki sezonluğuna kiralık olarak dakikalar alabileceği ve böylece takıma çok daha olgun ve gelişmiş olarak dönebileceği bir takım arayacaklar."

Haberin Devamı

Real Madrid, Arda Güleri gönderiyor Yeni adresini duyurdular

ANCELOTTI: ARDA'NIN DA ZAMANI GELECEK

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Valencia ile oynayacakları maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İtalyan teknik adam, 19 yaşındaki oyuncu Arda Güler için gelen sorunun ardından, "Arda Güler'in gelişmesi için süreye ihtiyacı olduğunu anlıyorum ama bu bazen takım çıkarlarıyla örtüşmüyor. Ona karşı daha sabırlı olmalıyız. İnanılmaz yetenekli, Arda'nın zamanı gelecek." sözlerini kullandı.

Arda Güler, ligde Sevilla ile oynanan maçta ısınmaya çıkmış ve oyuna girmek için hazırlık yapmaya başlamıştı. Real Madrid, bu sırada Luka Modric ile golü bulmuş ve Ancelotti, Arda değişikliğinden vazgeçmişti.

Real Madrid'e transferi sonrası sakatlıkları nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan 19 yaşındaki Arda Güler, İspanyol devinin formasını 2024 yılından itibaren giymeye başladı. Genç oyuncu, şu ana kadar Real Madrid forması ile 5 maçta, 92 dakika süre aldı.

Haberin Devamı

Yazarlar