İspanya La Liga Real Madrid, Karim Benzema'nın yerine Joselu ile anlaştı

Real Madrid, Karim Benzema'nın yerine Joselu ile anlaştı

17.06.2023 - 22:04 | Son Güncellenme:

Karim Benzema ile yollarını ayıran Real Madrid'in Espanyol forması giyen 33 yaşındaki forvet Joselu'yu kadrosuna kattığı iddia edildi.

Real Madrid, Karim Benzemanın yerine Joselu ile anlaştı

Real Madrid'de uzun yıllardır devam eden Karim Benzema dönemi sona erdi. İspanyol devi, Fransız santrforun boşluğunu 33 yaşındaki Joselu ile doldurdu. Fabrizio Romano'nun haberine göre; Real Madrid, Espanyol forması giyen Joselu'yu kiralık olarak kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Real Madrid'in kiralama bedeli olarak Espanyol'a 500 bin euro ödeyeceği kaydedildi. Öte yandan 33 yaşındaki santrfor için yapılan anlaşmada 1 milyon 500 bin euroluk satın alma opsiyonu maddesi yer aldığı belirtildi.

İspanyol forvet geride kalan sezonda Espanyol'da 38 maça çıktı. Joselu bu müsabakalarda 17 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. 33 yaşındaki oyuncu takım arkadaşlarına da 4 gol pası verdi.

Celta Vigo altyapısında yetişen Joselu daha sonra Real Madrid, Hoffenheim, Eintracht Frankfurt, Hannover 96, Stoke City, Deportivo La Coruna, Newcastle United ve Alaves formaları giydi. Joselu, İspanya Milli Takımı'nda 3 maça çıktı ve 3 gol attı. Tecrübeli forvetin güncel piyasa değeri 6 milyon euro. Joselu'nun Espanyol ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Haberin Devamı