İspanya La Liga Real Madrid'den Arda Güler kararı! Florentino Perez ile özel görüşme

Real Madrid'den Arda Güler kararı! Florentino Perez ile özel görüşme

24.01.2024 - 07:55 | Son Güncellenme:

Real Madrid'de süre bulmakta zorlanan Arda Güler'in geleceği için iddialar gündemde yer alırken sürpriz bir gelişme yaşandı. Genç yıldız, kulüp başkanı Florentino Perez ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Real Madridden Arda Güler kararı Florentino Perez ile özel görüşme

La Liga'da oynanan Almeria karşılaşmasında oyuna girmeyince sinirlenip yeleğini fırlatan Arda Güler'in geleceğine yönelik iddialar gündemde yer alırken genç futbolcu, kulüp başkanı ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. 

Haberin Devamı

ÜST ÜSTE SAKATLIKLAR YAŞADI

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den dünya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler için şu ana kadar işler çok iyi gitmedi. Yıldız futbolcu, üst üste sakatlıklar yaşadı ve 2023'te Real Madrid formasını giyemedi.

İLK MAÇINA 2024'TE ÇIKTI

Sakatlıklarını atlatan Arda Güler, Real Madrid ile ilk maçına yeni yılın başında 6 Ocak'ta çıktı. Millî futbolcu, İspanya Kral Kupası Son 32 Turu'nda Arandina ile deplasmanda oynanan mücadelede ilk 11'de yer aldı. Etkili oyunuyla beğeni toplayan Arda, 59. dakikada yerini Valverde'ye bıraktı.

İspanya Süper Kupa Yarı Final mücadelesinde Atletico Madrid'e karşı da süre alan Arda Güler sonraki maçlarda ise adeta unutuldu.

Real Madridden Arda Güler kararı Florentino Perez ile özel görüşme

ANCELOTTİ'YE TEPKİ GÖSTERDİ

Haberin Devamı

Arda Güler son Almeria karşılaşmasında maç boyunca ısındı ancak Ancelotti onu yine oynatmadı ve bu da Arda’yı kızdırdı. Genç yıldız üzgün bir şekilde yedek kulübesine giderken yeleğini çıkarıp sert bir şekilde yere fırlattı.

Bunun üzerine İspanyol basını Arda Güler'in sezon sonuna kadar başka bir takıma kiralanabileceğini ileri sürdü.

BAŞKANLA ÖZEL GÖRÜŞME

Arda'nın kiralık olarak gönderileceği haberlerinin ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Kulübe yakınlığı ile bilinen Realmadridexclusivo'da yer alan habere göre Arda Güler, Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile bir görüşme gerçekleştirdi. Söz konusu haberi, Arda'yı çok yakından takip eden Defensacentral de sosyal medya hesabından paylaştı.

Genç yıldızın başkan Perez ile yaptığı görüşmenin ardından Arda Güler'in Real Madrid'de kalmasına karar verildiği bildirildi. Öte yandan bu toplantının, dün ortaya atılan 'Arda kiralanacak' haberlerini durdurmak için yapıldığı kaydedildi.

Real Madridden Arda Güler kararı Florentino Perez ile özel görüşme

ANCELOTTİ'NİN GÜVENİ TAM

Haberin devamında ise Real Madrid'in, Arda'ya güvendiği bildirildi. Carlo Ancelotti'nin de yıldız oyuncuya sezonun geri kalan bölümünde şanslar vereceği gelen bilgiler arasında.

Yazarlar