İspanya La Liga Real Madrid'den Kylian Mbappe'ye rekor sözleşme! Bonservissiz transfer ihtimali

Real Madrid'den Kylian Mbappe'ye rekor sözleşme! Bonservissiz transfer ihtimali

30.12.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe için Real Madrid'in harekete geçtiği iddia edildi. Eflatun-beyazlıların rekor bir teklifte bulunmaya hazırlandığı Fransız yıldızın, sezon sonunda bonservis bedeli olmadan Paris Saint Germain'den ayrılabileceği belirtildi.

Real Madridden Kylian Mbappeye rekor sözleşme Bonservissiz transfer ihtimali

Carlo Ancelotti ile sözleşme uzatan Real Madrid'de transfer çalışmaları hız kazandı. La Liga devinin bu doğrultuda ilk hedefinin Kylian Mbappe olduğu öğrenildi. Fransız yıldızı renklerine bağlamak isteyen Real Madrid'in sunacağı sözleşmenin şartları dudak uçuklattı.

Haberin Devamı

İspanyol basınından Marca'nın haberine göre; Real Madrid'in 25 yaşındaki Kylian Mbappe için ara transfer döneminde harekete geçme kararı aldığı aktarıldı. İspanyol devinin, Fransız yıldızın transfere dair ilgisinin olup olmadığını öğrenmek istediği belirtildi.

Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain'le sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle ara transfer döneminden itibaren istediği kulüple görüşmekte özgür olduğu vurgulandı. La Liga devinin, Kylain Mbappe'den olumlu bir dönüş alması halinde sözleşme konusunda elini çabuk tutacağı kaydedildi.

DUDAK UÇUKLATAN TEKLİF

Real Madrid'in Kylian Mbappe'ye dudak uçuklatan bir sözleşme teklifinde bulunacağı belirtildi. İspanyol devinin, 25 yaşındaki futbolcuya yıllık 26 milyon euro maaş teklifinde bulunacağı kaydedildi. Öte yandan Kylian Mbappe'nin teklifi kabul etmesi halinde 130 milyon euro imza parası alacağı aktarıldı.

Haberin Devamı

İspanyol devinin sunacağı bu şartların maaş politikasına uygun olduğu vurgulandı. Paris Saint Germain'in Kylian Mbappe'ye astronomik bir teklifte bulunması halinde Real Madrid'in yüksek rakamlarla rekabet etmeyeceği kaydedildi.

Kylian Mbappe'nin Real Madrid'in teklifini kabul etmesi halinde Paris Saint Germain'deki önemli bir kazancını bırakacağı ancak buna rağmen İspanyol devinin tarihindeki en yüksek maaşlı oyuncusu olacağı aktarıldı. Real Madrid'in devre arasında yapacağı hamlenin Kylian Mbappe transferindeki son adımları olacağı belirtildi.

Kylian Mbappe'nin daha önce gündeme gelmesine rağmen transferinin çok kez gerçekleşmemesi nedeniyle Real Madrid'in Fransız yıldıza ilgisini tamamen kesebileceği vurgulandı. İspanyol devinin, 25 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlayamaması halinde kadrosundaki yıldızlara güvendiği kaydedildi.

Real Madrid'in Kylian Mbappe transferini gerçekleştirememesi halinde Erling Haaland'ı da renklerine bağlayabileceği aktarıldı. 25 yaşındaki santrfor bu sezon Paris Saint Germain formasını 22 maçta giydi. Kylian Mbappe bu süreçte 21 gol ve 2 asist üretti.

AS Bondy altyapısında futbola başlayan Kylian Mbappe daha sonra Clairefontaine ve Monaco formaları da giydi. Paris Saint Germain, 2018-2019 sezonu başında 180 milyon euro karşılığında Fransız yıldızı kadrosuna kattı. Fransız deviyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe'nin güncel piyasa değeri 180 milyon euro.

Haberin Devamı

25 yaşındaki Kylian Mbappe, Fransa Milli Takımı'nda 75 maçta şans buldu. Tecrübeli futbolcu bu süreçte 46 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar