Beşiktaş ‘Rekor değil 3 puan önemli‘

‘Rekor değil 3 puan önemli‘

22.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tolga, Galatasaray derbisinde taraftar rekorunu kırabileceklerini, ama bunun ötesinde maçı kazanmanın daha önemli olduğunu belirtti. Başarılı file bekçisi, “Transfer işleri bana göre değil. İnşallah Beşiktaş son transferim olur” dedi

‘Rekor değil 3 puan önemli‘

Beşiktaş’a büyük katkı sağlayan kaleci Tolga Zengin, TRTSpor’a konuştu, ilginç açıklamalar yaptı.
Siyah-beyazlı oyuncunun konuşmalarından satırbaşları şöyle:
* Ben uğura, şansa inanan bir oyuncu değilim. Daha çok kader, kısmet derim. Olimpiyat Stadı’nın bize uğurlu geldiği söyleniyor. Neticede başka bir statta da olsak o oyunu yine oynardık. Madem burada oynayacağız adapte olmamız gerekiyor.
* İnşallah taraftar rekorunu kıracağız. Ama o rekoru kırmaktan ziyade, önemli olan maçı kazanmak.
* Transferimin Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda yapıldığını açıkladım. Bana söylenenleri hiçbir zaman söylemedim, konuşmadım. Trabzonspor camiasına değil şahıslara kırgınlığım var.
* Önder Özen’in benim için, “Sen bir kaleciden, bir futbolcudan fazlasısın” demesi kararımda etkili oldu.
* Transfer işleri bana göre değil. İnşallah Beşiktaş son transferim olur.
* Şenol Güneş’in kıymeti bilinmedi Trabzonspor’da. Hocaya benim de şahit olduğum çok haksızlıklar yapıldı.
* Şenol hocanın gönderiliş şekline tepki gösterdim. Bunun bedelini ne olursa olsun öderim dedim. Benim için sıkıntı yoktu. İstediğiniz cezayı verebilirsiniz dedim. O zaman bir yönetici ağabeyim bana, “Bedeli ağır olur, bunu ödersin” dedi. Ben de; koyun değilim, beni güdemezsiniz dedim.
* Milli takımdan dönüşte idmana geldim. Annemle telefonda konuştuk. Sesi kötü geliyordu, beni özlediği belliydi. Benim de canım sıkıldı. Hocam benim o halimi görünce sebebini sordu, ben de anlattım. Bilic hoca da bana, “Ailenin yanına git anneni gör. Kafanın rahat olması çok önemli” dedi. Bu kadar güzel bir yaklaşım doğal olarak güzel sonuçlar çıkarıyor. Birbirine yakınlaşma kenetlenme oluyor.