Diğer Rıza Kayaalp: "Allah minderde rakiplerimize sabır versin"

Rıza Kayaalp: "Allah minderde rakiplerimize sabır versin"

05.11.2020 - 12:04 | Son Güncellenme:

Bu yıl 66'ıncısı düzenlenen Gillette Milliyet Yılın Sporcuları ödül töreni öncesinde Skorer'e konuşan Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, gelecek planlarını anlattı.

Rıza Kayaalp: Allah minderde rakiplerimize sabır versin

Milli Güreşçi Kayaalp, 66. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni öncesinde Skorer'den Nergis Aşkın'a açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Bu yıl yılın sporcusu ödüllerinin 66'ıncısı yapılıyor. Neler söylemek istersin ödül töreni hakkında?

-Tabii çok değerli bir ödül. Tabii en değerlisi ülkemizi o sene en iyi şekilde temsil edebilmek. Altın Madalya kazandırmak, İstiklal Marşı'mızı söylettirmek. Bayrağı göndere çektirmek ve buraya aday gösterilmek. Bu gurur verici benim için. Bakalım bugün inşallah bu kadar başarı kazanmış bir sporcu olarak yıllardır aday oldum bazen olamadım ama her sene Avrupa Şampiyonasında altın madalyamı kazandım. Bu sene bakalım güçlü bir adayız. Avrupa ve dünyada ülkeme altın madalya kazandırarak zor bir işi başarmış oldum. Tabii bakalım halkın takdirine sundular. Onlar takdir ettiyse inşallah bugün ödül bizim olur.

Haberin Devamı

Çalışmaların nasıl gidiyor?

-Tabii önümüzde dünya şampiyonası var son alınan karar o şekilde. Onun için hazırlıklar devam ediyor. Bu hafta Hırvatistan'da turnuva var oraya katılacağız. Sabırsızlıkla bekliyorum. Sakatlığım vardı. Şimdi geçti son yaptığım kampta etkileri görmedim. Yaşımız ilerledi ama geçmiş senelere göre daha iyi olduğumu düşünüyorum. Biz çalıştıktan sonra Allah rakiplerimize minderde sabır versin. Tabii ki öncelikle çalışmak çok önemli.