Beşiktaş Romain Saiss'ten transfer itirafı: Beşiktaş kabul etmedi

Romain Saiss'ten transfer itirafı: Beşiktaş kabul etmedi

22.08.2023 - 18:17 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'in planları arasında yer almayan Romain Saiss, Al Sadd'a transfer olmuştu. Faslı yıldızdan transferle ilgili önemli bir açıklama geldi.

Romain Saissten transfer itirafı: Beşiktaş kabul etmedi

Beşiktaş'tan Al Sadd'a giden Romain Saiss'tan bir transfer itirafı geldi.

Haberin Devamı

Faslı stoper, transfer döneminde Marsilya ile görüştüğünü ancak Beşiktaş'ın Fransız ekibinden gelen teklifi kabul etmediğini söyledi. Saiss, daha sonra Marsilya'da Marcelino'nun göreve gelmesinin ardından transferin gerçekleşmediğini aktardı.

Saiss'ın açıklamaları şu şekilde;

"Marsilya'dan ilgi vardı. Sanırım görüştüğüm ilk kulüp onlardı. Transfer dönemi başlamadan önce başkan Pablo Longoria ve sportif direktör Javier Ribalta ile görüşmüştüm. Her şey çok iyi gitmişti. Kulüpten bir sözleşme teklifi vardı. Bu teklifi geri çeviren Beşiktaş'ın da bir teklifi vardı. Gençliğimde bir Marsilya taraftarı olduğumu hiç saklamadım. Benim için büyük bir fırsattı. İlgimi çekmişti. Ancak ne yazık ki Marcelino'nun gelişiyle birlikte biraz isteksiz olmaya başladıklarını hissettim. Menajerimle birlikte bunun karmaşık olacağını anlamıştık. Tüm bunlara rağmen bu transfer gerçekleşmedi. Beşiktaş teklifi kabul etseydi daha erken olabilirdi"

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

Beşiktaş'ta bir sezon forma giyen Saiss, siyah-beyazlı forma altında 26 maça çıktı ve 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Yazarlar