Basketbol Rusya'da 3. sınav

Rusya'da 3. sınav

19.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Odeabank, Kadınlar Euroleague A Grubu üçüncü maçında bugün deplasmanda Rusya’nın Dinamo Kursk takımıyla karşılaşacak.

Rusyada 3. sınav

Galatasaray Odeabank, Kadınlar Euroleague A Grubu üçüncü maçında bugün deplasmanda Rusya’nın Dinamo Kursk takımıyla karşılaşacak.

Haberin Devamı

Turnuvada kötü bir başlangıç yapan sarı-kırmızılılar, ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak. Işıl Alben’in ekibi Dinamo Kursk da grupta yaptığı 1 maçta sahadan mağlup ayrıldı. Sport Concert Complex’deki karşılaşma TSİ 18.00’de başlayacak.

Fenerbahçe de B Grubu üçüncü maçında bugün Polonya’nın Energa Torun ekibiyle karşılaşacak. Ülker Arena Metro Enerji Salonu’ndaki karşılaşma saat 20.00’de yapılacak.

Kartal liderlik aşkına

Beşiktaş İntegral Forex, ULEB Avrupa Kupası D Grubu 6. hafta maçında bugün deplasmanda Slovenya’nın Union Olimpija takımıyla karşılaşacak. İlk 5 maçında 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Kartal, averajla liderlik koltuğunda oturuyor. Siyah-beyazlılarla aynı puana sahip olan Olimpija ise averajla ikinci sırada bulunuyor. Stozice Arena’daki karşılaşma TSİ 21.30’da başlayacak.

Haberin Devamı

F Grubu’nda mücadele eden Pınar Karşıyaka da 6. maçında bugün deplasmanda PAOK’la karşılaşacak. Mücadele 19.00’da oynanacak.

POTADA BUGÜN

KADINLAR EUROLEAGUE
19.00 AGÜ SPOR-CB Avenida

KADINLAR EUROCUP
18.00 Orduspor-Vidnoje

ERKEKLER EUROCUP
20.30 H.Jerusalem-Banvit

ERKEKLER EUROCHALLANGE
19.00 Uşak Sportif-Siauliai