Skorer Sabri hedef tahtasında!

Sabri hedef tahtasında!

27.02.2011 - 00:11 | Son Güncellenme:

Büyükşehir Belediyespor’a destek veren bir avuç taraftar, açtıkları pankartlarla dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardılar

Sabri hedef tahtasında

Galatasaraylı taraftarlar soğuk hava ve yağmur nedeniyle maça ilgi göstermezken, 80 bin kişilik stattaki maçı 2 bin sarı-kırmızılı taraftar izledi. Büyükşehir’e ise yaklaşık 50 taraftarı destek verdi. Lacivert-turunculu taraftarlar, Büyükşehir’in kazandığı penaltıdan hemen sonra tribünde, “Hakem haklı beyler” yazılı pankart açtı.
Büyükşehir seyircisi, Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu’na da ilginç bir pankartla mesaj yolladı. Beyaz karton içine hedef tahtası yapan taraftarlar içine de Sabri’nin forma numarası olan 55’i yazdı. Taraftarların bu pankartı, dün bir asist yapan Sabri’nin isabetsiz şut ve ortalarını akıllara getirdi.

Haberin Devamı

Aidat takibi
Galatasaray’da 27 Mart’ta yapılacak mali kongre öncesi 300 üyenin aidatının toplu şekilde yatırılması camiada geniş yankı buldu. Milliyet’te yer alan haberin ardından çok sayıda üyenin Divan Başkanı İrfan Aktar’ı harekete geçmesi için aradığı öğrenildi. Aktar’ın “Konuyu araştırıyoruz. Tüzüğe aykırı bir şey görürsek gereğini yaparız” dediği bildirildi.

Daum açıklaması
Galatasaray Yönetimi, Alman teknik direktör Christoph Daum’a teklif yapıldığı yönünde medyada çıkan haberleri yalanladı. Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Daum’la ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, “Kulübümüzün bu konuda bir tasarrufu veya girişimi hiçbir şekilde olmamıştır” ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

’Hagi adaletsiz’
Galatasaray’la yollarını ayırmak üzere olan Zvjezdan Misimovic birkaç gün içinde Rusya’ya transfer olacağını açıkladı. Rusya’da yayın yapan Sovietsky Sport adlı gazeteye konuşan Bosnalı futbolcu, “Hagi bana adaletsiz davrandı. Bunu hak edecek ne yaptım hâlâ anlayabilmiş değilim. Kararım net, kesin olarak Galatasaray’dan ayrılıyorum. Transferim için oldukça umutluyum. Birkaç gün içinde herşeyin netleşeceğini umuyorum” ifadelerini kullandı.

Taraftar isyan etti
Büyükşehir Belediyespor yenilgisi, soğuk hava ve yağmura rağmen stada gelen Galatasaraylı taraftarları isyan ettirdi. Sarı-kırmızılılar, ikinci golün ardından başta kaleci Zapata olmak üzere futbolculara tepki gösterdiler. Özellikle top Kolombiyalı kaleciye geldiğinde sarı-kırmızılı tribünlerden ıslıklar yükseldi.
Sabri Sarıoğlu ve yeni transfer Kazım Kazım’ı oyundan çıkarken ıslıklayan tribünler, kadro dışı bırakılan Misimovic ve eski yıldız Keita lehine tezahüratlarda bulundu. Tribünler, “Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese” ve “Formayı çıkarın, defolun gidin” şeklinde tempo tuttular. Taraftarlar ayrıca, “Bu sezon yine taraftar şampiyon” diye bağırdılar.
Galatasaraylı taraftarların tepkisinden Teknik Direktör Gheorghe Hagi de nasibini aldı. Sarı-kırmızılılar, mücadelenin son anlarında genç oyuncu Emre Çolak’ı sahaya sürmesi nedeniyle Rumen hocayı protesto etti.