Karagümrükspor Salih Dursun Beşiktaş sonrası PFDK'ya sevk edildi!

Salih Dursun Beşiktaş sonrası PFDK'ya sevk edildi!

12.09.2023 - 19:35 | Son Güncellenme:

Beşiktaş maçı sonrası Fatih Karagümrük forması giyen Salih Dursun PFDK'ya sevk edildi. Yapılan açıklamada gerekçe olarak 'Saldırı' gösterildi.

Salih Dursun Beşiktaş sonrası PFDKya sevk edildi

Milli maçlar için verilen arada Beşiktaş ile Fatih Karagümrük, hazırlık maçı oynadı. Şenol Güneş’in başta Ghezzal olmak üzere, Rebic ve Chamberlain gibi oyuncularının eksiklerini kapatmak için istediği maçta kazanan Siyah Beyazlılar oldu. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan maçı 6. dakikada Rachid Ghezzal ve 36. dakikada Ante Rebic'in attığı gollerle 2-0 kazanan Kartal, moral depoladı.

Haberin Devamı

YENİ TRANSFER BAILLY İLK 11'DE BAŞLADI
Beşiktaş müsabakaya; Ersin Destanoğlu, Ante Rebic, Cenk Tosun, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Kartal Kayra Yılmaz, Valentin Rosier, Eric Bailly, Jean Onana, Umut Meraş ve Gedson Fernandes 11'i ile başladı. Utku Yuvakuran, Göktuğ Baytekin, Emirhan Delibaş, Aytuğ Batur Kömeç, Serkan Emrecan Terzi, Semih Kılıçsoy ile Emrecan Bulut ise yedeklerde yer aldı.

SALİH DURSUN PFDK'DA
Fatih Karagümrük forması giyen Salih Dursun, Beşiktaş ile oynanan özel maçtaki "saldırısı" nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği’nce 12.09.2023 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevkler belli oldu. Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük futbolcusu Salih Dursun'un 10 Eylül tarihinde Beşiktaş ile oynanan özel maçtaki saldırısı nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verildi.

Haberin Devamı

Yazarlar