Futbol Şampiyonların vazgeçilmezi!

Şampiyonların vazgeçilmezi!

11.06.2023 - 11:46 | Son Güncellenme:

Profesyonel olarak 2004 yılından bu yana masörlük yapan ve İzmir’de son yıllarda başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Ozan Tiyanşan, kapılarını yine bir şampiyon oyuncuya açtı.

Şampiyonların vazgeçilmezi

Son yıllarda görev aldığı kulüplerde şampiyonluk da yaşayan Tiyanşan, Menemenspor ile ilk kez kupa kaldırdı. Altay’ın Süper Lig heyecanına da ortak oldu.

Haberin Devamı

Sakatlıkların olabildiğince az görülmesinde takımın sağlık ekibinin payının büyük olduğunu dile getiren Ozan Tiyanşan, son olarak bu sezon Süper Lig’de şampiyonluk yaşayan Kazımcan Karataş’ı ağırladı.

19 yaşında Galatasaray’ın ilk 11’in değişmezi olan Kazımcan’ın başarılarıyla gurur duyduğunu belirten Ozan Tiyanşan, ‘‘Sporcunun başarısının anahtarı sağlıktır. Bunun formülü de bizdedir. Kazımcan hepimizin gurur kaynağı. Şampiyonluk yorgunluğunu atmak için kendisini yine bize emanet etti. Genç yaşında büyük işlere imza atıyor. Türk futbolunda çok daha güzel yerlere geleceğine olan inancımız tam. Onun sağlığı, gelişimi için her zaman destek vermeye hazırız’’ dedi.

Yazarlar