1.Lig Samsunsporlular, maçı meydanda izledi

Samsunsporlular, maçı meydanda izledi

21.02.2014 - 11:11 | Son Güncellenme:

Samsunsporlu taraftarlar, dün akşam deplasmanda oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan dev ekrandan izledi.

Samsunsporlular, maçı meydanda izledi

İlk dakikalarda Aminu Umar'la gelen golle büyük coşku yaşayan yaklaşık bin kişilik taraftar grubu, 90 dakika bitiminde ise galibiyetin sevincini yaşadı.
PTT 1'inci Lig'de yoluna emin adımlarla ilerleyen Samsunspor, deplasmanda oynadığı maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor engelini de geçmeyi başardı. Ligde 10 haftadır kaybetmeyen kırmızı beyazlılar, bu sonuçla puanını 45'e yükseltti ve 5'inci sıraya yerleşti. Gaziantep deplasmanına gidemeyen kırmızı beyazlı futbolseverler, mücadeleyi Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan dev ekranda izledi. Aminu Umar'ın 5'inci dakikada attığı golle coşan kırmızı beyazlı taraftar, 90 dakika bitiminde ise galibiyetin sevincini yaşadı. Meşaleler eşliğinde şampiyonluk şarkıları söyleyen Samsunsporlu futbolseverler, evlerine de mutlu gitti.

NİHAT SOĞUK: BÜYÜK AVANTAJ YAKALADIK
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında çok önemli bir galibiyete imza attıklarını belirten Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, "Yukarıdaki istikrarımızı sürdürmek, yenmemiz halinde de bir basamak yukarı çıkmamızı sağlayacak bu maçı 3 puanla tamamlamak bizim için sevindirici. Galip gelmemiz halinde büyük bir avantaj yakalayacaktık. Bunu da başardık. Yönetim olarak bu galibiyeti, Gaziantep'e gelerek bizi destekleyen ve kendileri başka yerde, gönülleri bizimle olan taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Futbolcularımız ve teknik heyetimize elde edile başarıdan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.