Voleybol Santarelli: Kendimi Türk gibi hissediyorum

Santarelli: Kendimi Türk gibi hissediyorum

04.09.2023 - 12:33 | Son Güncellenme:

Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı deviren Filenin Sultanları şampiyon olarak Türkiye'ye döndü. Havalimanının başantrenör Santarelli, Vargas, Eda Erdem Dündar açıklamalarda bulundu.

Santarelli: Kendimi Türk gibi hissediyorum

2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nın finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek tarihinde ilk kez şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, İstanbul'a geldi.

Organizasyonun düzenlendiği Belçika’nın başkenti Brüksel’den yola çıkıp İstanbul Havalimanı'na iniş yapan uçak, bir havacılık geleneği olan 'su tagı'yla karşılandı. Filenin Sultanları'nı taşıyan uçağa itfaiye araçlarının sirenleriyle karşılama de yapılırken, sonrasında Türk bayraklarıyla donatılmış 'follow me' araçları eşlik etti.

Haberin Devamı

Uçaktan inerek otobüse binen milliler, havalimanının VIP bölümüne doğru yola çıktı.

EDA: TARİH YAZAN BİR EKİBİN PARÇASI OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM
Havlimanında konuşan kaptan Eda Erdem Dündar: "Tarih yazan ekibin bir parçası olduğum için mutluyum. Çok inandık, çok çalıştık ve bunu sahaya yansıtınca neler olacağını göstermiş olduk."

SANTARELLI: KENDİMİ TÜRK GİBİ HİSSEDİYORUM
VNL'den sonra Avrupa Şampiyonluğu da yaşayan başantrenör Daniele Santarelli, oyuncularla yaptığı konuşmaya değinerek; "İlk geldiğimde oyuncularıma; "Bu hayatınızın en iyi yazı olabilir" dedim. Böyle bir yaz olacağını biliyordum... Böyle bir hayal kurmasaydım, onlara da bunu söylemezdim... Kendimi Türk gibi hissediyorum. Sizlerden biri gibiyim." dedi.

Haberin Devamı

VARGAS: TÜRK TARAFTARLARINA HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Turnuvanın MVP'si Melissa Vargas şampiyonluk sonrası şu açıklamaları yaptı: "Çok mutlu hissediyorum. VNL'de çok iyi başlamıştık burada da devam ettik. Türk taraftarlara her şey için çok teşekkür ediyorum."