Beşiktaş Şenol Güneş'e Dele Alli eleştirisi! İngiltere'de gündem oldu

Şenol Güneş'e Dele Alli eleştirisi! İngiltere'de gündem oldu

11.11.2022 - 18:58 | Son Güncellenme:

Bu sezon Beşiktaş'ın en önemli transferlerinden biri olan ancak bir türlü bekleneni veremeyen Dele Alli'ye yeni hocası Şenol Güneş'ten de eleştiri gelince İngiltere'den sürpriz bir çıkış geldi.

Şenol Güneşe Dele Alli eleştirisi İngilterede gündem oldu

 Transfer döneminde birçok önemli yıldız futbolcu Türkiye'nin yolunu tuttu. Onlardan biri de şüphesiz Dele Alli oldu. 26 yaşındaki İngiliz orta saha sezon başında İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'da fazla şansı bulamayacağı için takım arayışına girişmişti. Siyah Beyazlı kulüp de bu krizi fırsata çevirmek isteyerek dünyaca ünlü yıldızı bir yıllığına kadrosuna katmayı başardı.

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ'İN GÖZÜNE GİREMEDİ

Bu transfer dünyada gündem yaratırken, Dele Alli henüz Beşiktaş'ta beklenen performansı gösteremedi. Valerien Ismael döneminde kadroya katılan İngiliz yıldıza bir gözdağı da yeni teknik direktörü Şenol Güneş'ten geldi. Beşiktaş'ın başında 2. dönemine başlayan tecrübeli teknik adamın 26 yaşındaki futbolcuyla ilgili beklentilerin altında kaldı yorumu yapması akıllarda soru işareti bıraktı.

Portekiz basınında A Bola'da yer alan habere göre Dele Alli'nin performansından memnun olmayan Beşiktaş, ara transfer döneminde İngiliz yıldızla yollarını ayırmak istediği iddia edilmişti.

İNGİLTERE'DEN SERT ELEŞTİRİ

Dele Alli'nin Türkiye macerası İngiltere'de gündem olmaya devam ediyor. Ancak bu kez eleştirinin odağında Dele Alli'nin yanı sıra Şenol Güneş de bulunuyor.

Haberin Devamı

Sporx'in haberine göre, Tottenham'ın ve İngiltere Milli Takımı'nın eski kalecisi Paul Robinson, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Dele Alli için "Beklentilerin altında" yorumu yapması üzerine Güneş'i eleştirerek, "Beşiktaş, Dele için güzel bir fırsat ancak şu an işler pek yolunda gitmiyor gibi gözüküyor. Teknik direktör Şenol Güneş de yaptığı açıklamalarla durumun daha da kötüleşmesini sağlıyor. Eğer bir bir futbolcu zor bir dönemde geçiyorsa en son ihtiyacı olan şey teknik direktörün herkesin için onun hakkında olumsuz konuşmasıdır. Buna hiç gerek yoktu. Dele'nin yardıma ve teknik direktörü tarafından desteğe ihtiyacı var. Hala kanıtlaması gereken çok fazla şey var en iyi haline geri dönebilmek için çok çalışması gerekiyor." dedi.