Beşiktaş Şenol Güneş'ten play-off açıklaması! Cenk Tosun'un transferine yeşil ışık

Şenol Güneş'ten play-off açıklaması! Cenk Tosun'un transferine yeşil ışık

08.03.2023 - 17:48 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneşten play-off açıklaması Cenk Tosunun transferine yeşil ışık

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Son günlerde tartışma konusu olan play-off ve Cenk Tosun'un MLS'e transferi hakkında konuşan Güneş, Ghezzal'ın son durumunu da açıkladı.

Haberin Devamı

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde;

"TAKIM DOĞRU YOLDA"

"3 tane kötü maç geçirdik. Arkasından bizi sevindiren gelişme Ankaragücü maçında oldu. O maçta oynadığımız son 3 maçın toplamından daha fazla gol pozisyonuna girdik. Bunlar olumlu şeyler. Sonuç zor da gelse bunlar artılarımızdı. Takım doğru yolda ilerliyor. Fiziksel zihinsel ve psikolojik önem de var."

"BULUNDUĞUMUZ KONUMDAN MEMNUN DEĞİLİZ"

"Fiziksel olarak yükselişimiz var. Takımın iyi oyuncu eksikliği var. Bu bağlamda arayışlarımız var. Şu anda takımın bulunduğu konumdan memnun değiliz."

Şenol Güneşten play-off açıklaması Cenk Tosunun transferine yeşil ışık

"HER ŞEY YENİ BAŞLIYOR"

"Cemre; havaya, suya ve toprağa düştü. Cemre baharın habercisi ama bir çiçekle de bahar gelmiyor. Biz Ankaragücü maçını yendiğimiz için de bahar gelmedi. Her şey yeni başlıyor."

Haberin Devamı

GHEZZAL'IN SON DURUMU

"Normal idmanlara başladı. Geçen hafta riski vardı. Bu hafta daha az risk var. Bu hafta da onu değerlendireceğiz."

N'KOUDOU AÇIKLAMASI

"11'e 11 bir kadro oluşturacağız. Onun dışında kalanlar gidecek. N'Koudou'ya hadi sen git değil ama gitmesinin herkes için iyi olacağını düşünüyorduk ama olmadı. Antrenmana çıkar ama daha çok dışında kalacak. Eğer elinden geleni yapar da kadroya girerse oynar. Sene sonunda devam etmeyeceğimiz görünüyor. Artık bir katkı beklemiyoruz. Bu hafta kadroda yoktu, gelecek hafta da olmayacağı görünüyor. Dışarda kalan oyuncular eğer iyi oynarsa kadroya girebilir."

Şenol Güneşten play-off açıklaması Cenk Tosunun transferine yeşil ışık

PLAY-OFF SÖZLERİ

"Play-off, puan silmek, puan kazandırmak... Bunlar sezon başında yapılan şeylerdir. Sezon ortasında yapılan her şey hatadır. Ama olağanüstü bir olay olduğu için saygıyla karşılıyoruz. Ortak karar alınması lazım. Ne karar alınırsa saygı duyarız ama alınacak kararlar geleceği de etkileyebilir. Çok fazla dağınıklık oldu."

MERT GÜNOK AÇIKLAMASI

"Milli Takım hocasının aldığı her karar saygı duyarım. Birçok kaleci daha önce alındı. Yeni kaleciler var. Bizden alınan her oyuncudan gurur duyarız."

CENK TOSUN'UN AYRILIĞINA YEŞİL IŞIK

"Bu konulara yönetim karar verir. Resmi olarak bilmiyorum ama Cenk bizim oyuncumuz. Kalmak istediğini biliyorum, kulübün de tutmak istediğini biliyorum. Ben de aynı şeyi söylüyorum. Diğer konular teferruat.Ama olağanüstü bir durum varsa o zaman konuşulacak bir şey yok. Şu anda bunların konuşulmasını doğru bulmuyorum. Transfer çok ciddi boyuttaysa konuşulur. Cenk'i de, kulübü de mağdur etmeyiz. Her ikisi iyi niyetliyse bir noktada buluşurlar."

Haberin Devamı

Şenol Güneşten play-off açıklaması Cenk Tosunun transferine yeşil ışık