Fenerbahçe Serdar Aziz'in partneri kim?

Serdar Aziz'in partneri kim?

22.02.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de stoperde kimin oynayacağı tartışılırken, onları yakından tanıyan ve takip eden gazeteciler; Falette’in böyle bir büyük maçta rahatlıkla görev alabileceğini söylerken, Jailson için şerh kondu: Hiçbir maçta stoper oynayamaz

Serdar Azizin partneri kim

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de Galatasaray derbisi öncesi herkesin merak ettiği konu, stoperde kimin oynayacağı... Son haftalarda Jailson’un artan hataları ve esas yerinin stoper olmaması derbi öncesi kafaları karıştırıyor.
Şu anda Ersun Yanal’ın takımında Serdar Aziz’in yanında kimin yer alacağı tartışılırken, Falette’yi Almanya’dan ve Jailson’u Brezilya’da yakından tanıyan gazeteciler Milliyet için özel değerlendirmeler yaptı.

Jailson
Fenerbahçe’de bu sezon birçok maçta stoper oynadığını takip ettim. Sadece derbilerde değil hiçbir maçta Jailson stoperde oynamaz. Brezilya’da oynadığı dönemde de hiç stoper oynamamıştı. Jailson bir orta saha oyuncusu, bu çok açık. Derbiler farklı maçlar tabii ama stoperde oynamamalı. Ancak şunları söyleyeyim; çok iyi markaj yapar, süratlidir, tekniktir ve pas oyununda etkilidir. Her şeyden evvel istekli ve mücadelecidir. Nerede görev verirseniz iyi niyetle oynar. F.Bahçe’de de öyle olduğu için stoperde...
Andre Silva
Zero Hora (Brezilya)

Haberin Devamı

Falette
E.Frankfurt döneminde en sevdiği, takımına hep destek verdiği maçlar büyük maçlardı. Söyleyebileceğim en önemli şey; Simon Falette her zaman büyük maçlarda iyi performans gösterdi. Çünkü o gerçek bir ‘savaşçı’. Hırsı bile derbide olmaya yeter. Mesela geçen sezon Avrupa Ligi’nde E.Frankfurt, Benfica’ya karşı oynarken çok iyi bir oyun ortaya koymuştu. Büyük maçlarda farklı bir havaya giriyor. Atmosferden de etkilenirse çok hırslı olur. Ayrıca Fenerbahçe’nin sol beki için de önemli bir alternatif, sadece stoper değil.
Yannik Hüber
Bild (Almanya)

Derbiler yakıyor!
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında son 10 sezonda oynanan derbi maçlarda yaşanan olaylar, iki kulübün de kasasına büyük zarar verdi. Sarı-lacivertli kulüp 2 milyon 193 bin 750, Cim-Bom ise 1 milyon 640 bin 500 lira para cezası aldı. Bu süreçte Fenerbahçe’ye 7, Galatasaray’a ise 3 maç seyircisiz oynama cezası verildi.
İki takım rekabetinde son 10 sezonda Aslan’da teknik direktör Fatih Terim 10, yardımcı antrenör Hasan Şaş 8, futbolcu Engin Baytar 11, sarı-lacivertlilerde ise oyuncular Volkan Demirel, Meireles ve Jailson sekizer maçla en fazla ceza alan isimler oldu.

Haberin Devamı


Mevlüt Erdinç'in PSG'de Attığı En İyi Goller