Serdar Sarıdağ

Serdar Sarıdağ

serdar.saridag@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Böyle bir skordan sonra Beşiktaş’ın futbolunu tartışmaya hiç gerek yok. Maç yerine sahada öne çıkan isimleri ele almak daha mantıklı bir yaklaşım olur.

Önce Orkan Çınar’dan başlamak gerek. Soyadı “Çınar” ama Beşiktaş’ın arkada yetişen fidanlarından biri. Bakmayın zayıf rakiple oynandığına. Orkan’daki yetenek öyle gizli falan değil. Yeter ki diğer maçlarda da süre alabilsin.

Dört gol atan Negredo, golsüz geçen günlerin acısını çıkarır gibiydi. Kaçırdıklarını da atsa, Türk futbol tarihine bile geçebilirdi. Golcülerin özgüveni açısından bu tür maçlar önemlidir. Lens ise kilo vermiş görüntüsüyle, eski maçlarına oranla çok daha hızlıydı. Attığı üç gol de, ilk 11’e girme konusunda, onu muhakkak umutlandırmıştır.

Haberin Devamı

Gelelim skora... Manisaspor adına üzücü. Ne olursa olsun bu seviyede bir takım, karşında Beşiktaş bile olsa bu kadar gol yememeliydi. Dedik ya maçtan öte oyuncuların performansını değerlendirmek lazım... 9 gol yiyen kaleci Emrullah’a kimse kızmamalı. Maçtan sonra Negredo onu teselli etmek istedi ama bu yazıyı okuyan herkese soruyorum; Beşiktaş’ın bu kadar gol atmasına gerek var mıydı?