Serdar Sarıdağ

Serdar Sarıdağ

serdar.saridag@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Maçın öyküsüne nereden başlamalı diyorum, aklım Milli Takım’ın oyunu gibi oluyor! Acaba “beklentilerimiz çok mu fazlaydı” diyorum, o zaman Dünya Kupası grup maçlarında o oyun nasıl oynandı diyerek işin içerisinden çıkamıyorum. Var bu işte bir iş... Kötü oynayıp gruptan çıkmaya dünden razıyım da fakat yarınlar için hiç umut yok sanki.
42. dakikada Ramsey’in attığı gol maçın özetiydi zaten. Bale, o topu o mesafeden o kadar adamın arasından Ramsey ile buluşturdu ya, geriye söyleyecek hiç bir şey kalmıyordu. Ramsey 24. dakikada da topla böyle buluşmuştu. Uğurcan sağlam durmasa belki skor daha farklı olacaktı. Yine Ramsey’in 6. dakikadaki gol arayışında Uğurcan çok başarılıydı. Ramsey, nasıl olur da sahada bu kadar rahat dolaştı, anlaşılacak gibi değil.
Şenol Güneş, ikinci yarının başında sahaya Yusuf ve Merih’i sürdü Ozan ile Okay’ı kenara aldı. Bu hamle Kaan Ayhan’ın daha öne çıkmasını sağladı. Etkili oldu mu? Biraz... Lakin Bale’nin 61. dakikadaki kötü penaltı vuruşu, oyunumuza daha fazla etki sağladı. Belki ikinci yarının 54. dakikasın Burak Yılmaz o topu ağlarla buluştursa çok daha sevindirici bir skor olabilirdi. Fakat oynanan oyun yine mutlu etmezdi. Bu oyun yarınlarda bize bir şey getirmez. Uzatmalarda atılan gol de sanki bunu anlatır gibiydi. Puanı geçtim turnuvada golümüz bile yok. Bir mucize olursa gruptan çıkarız belki ama bu oyun gruptan çıkamadı.